csu merge la pitești să pună capăt umilințelor din acest retur

csu sibiu calota

Sibiul joacă de 19.15 cu BCM U Pitești, în deplasare. Sibienii speră să obțină al doilea succes din acest retur de campionat și să mai spele din rușinea evoluțiilor modeste din acest an.

Sibiul are teoretic șanse mici să învingă la Pitești. Gazdele au jucat bine în acest retur de campionat, spre deosebire de echipa noastră, care a avut cele mai slabe evoluții din utlimele 10 sezoane. [contextly_auto_sidebar id=”33gG0lgCTeoQ7bC8xMNJjfgAP0RrYYNd”]”Va fi um meci greu, ca toate celelalte. Ne-am pregătit bine săptămâna aceasta și sperăm la o victorie care să ne ridice moralul pentru Cupa României. Acolo ne vom juca șansa și sperăm să facem două jocuri bune și, de ce nu, să câștigăm. Meciul trecut am primit, de la antrenor, șansa de a juca și am profitat de ea. Dacă o voi mai primi, voi încerca să îmi ajut echipa cât pot de mult și voi lupta pe teren”, a declarat Georgian Păun.
Antrenorul interimar, Cătălin Vulc speră ca jucătorii săi să facă un meci bun și să învingă în această deplasare extrem de dificilă. ”Ca la toate meciurile, ne-am pregătit și ne gândim la victorie. Este greu, după atâtea meciuri în care nu am reușit să simțim gustul victoriei. Vom face tot ce putem și ne-am pregătit ca să câștigăm, mai ales că urmează Cupa României care, în condițiile date, este un obiectiv important. Din păcate, ca în fiecare săptămână, avem jucători accidentați. Practic nu a existat nicio săptămână în care să nu avem aceste probleme, dar eu cred că și așa, ne-am pregătit bine. Băieții sunt dornici să câștige și sperăm că va fi șa cum ne dorim”, a declarat Vulc.
Meciul începe de la ora 19:15, și este transmis în direct pe DigiSport.

Ultima oră

Comentariul meu