victorie mare în justiție a liderului fdgr. finul lui iohannis a scăpat de o povară!

porr-si-iohannisPreședintele Forumului Democrat al Germanilor din România a primit o veste excelentă de la Curtea de Apel Alba Iulia. Paul Jurgen Porr a fost informat oficial că a scăpat basma curată în privința unuia din cele mai controversate rapoarte făcute de Agenția Națională de Integritate, care îl declarase incompatibil anul trecut.

Forumul Democrat al Germanilor din România anunţă că, vineri 13 martie 2014, Curtea de Apel Alba Iulia a anulat Raportul de Evaluare, prin care  preşedintele său, Paul-Jürgen Porr, a fost declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI) în septembrie 2014. [contextly_auto_sidebar id=”3D0ZOorcjHtOwF34nCnf6JMTlzUOYEht”]Pretinsa incompatibilitate viza exercitarea concomitentă a funcțiilor de șef de secție în cadrul Spitalului Clinc Judetean de Urgență Sibiu și președinte al F.D.G.R.
Reamintim că ANI a anunțat în septembrie 2014 că Paul Jurgen Porr, șef Secție — Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, se află în incompatibilitate începând cu data de 9 iulie 2010, întrucât exercită și funcțiile de manager/administrator al unei firme și președinte al Forumului Democrat al Germanilor din România. ANI a sesizat atunci Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de conflict de interese.
ANI a mai susținut atunci că spitalul a achiziționat în anul 2013 medicamente de la SC Pfizer Ro SRL, firmă producătoare cu care Paul Jurgen Porra a încheiat, în perioada 25 septembrie 2008 — 8 aprilie 2014, opt contracte de cesiune de drepturi și un contract de prestări servicii consultanță și de la care a primit beneficii financiare în valoare de 12.624 lei.

Ultima oră

Comentariul meu