video cum vorbește un taximetrist sibian cu o clientă adolescentă. limbajul este aproape obscen!

O cursă obișnuită cu taxiul la Sibiu, s-a transformat în una amuzantă pentru două adolescente. La prima vedere taximetristul pare a fi unul amuzant, dar comportamentul său este complet neadecvat.taximetrist nebun

Două tinere au luat taxiul în ajun de Crăciun din zona centrului comercial  de la iesirea spre Selimbar, către Sibiu. Până aici nimic neobișnuit. Toată aventura a început în momentul în care s-au urcat în taxi. [contextly_auto_sidebar id=”iMWOwZlvtwRshtBeTTFSFBmFC6VyGryg”]La volan, taximetristul era un bărbat trecut de 50 de ani, cu o căciulă pe cap. Acesta a început rapid un dialog cu adolescenta care s-a urcat în mașină, pe locul din dreapta  față. ”La astea rele vine mai repede Moșu”, spune taximetristul.

Dialog cu tentă sexuală
Taximetristul și-a continuat ”show-ul” și a forțat nota discuției. Acesta i-a explicat tinerei de 16 ani când trebuie să fie ”rea” și de ce. ”Întrebare de baraj… Știi când trebuie să fii rea? Zi când trebuie să fii rea? (…) Trebuie să fii și rea! Știi când? Trebuie să fii rea când ești în pat e fleoșc”, spune taximetristul în dialogul său cu adolescenta, vădit incomodată de întrebările acestuia. Cea care se afla pe locul din spate i-a explicat taximetristului că prietena sa nu are decât 16 ani. ”Tu nu te băga! Mai stai pe mal că e apa rece”, i-a strigat taximetristul acesteia. Imediat a trecut să o interogheze și pe clienta  de pe bancheta din spate. ”Tu câți ani ai?”..

Probleme psihice?
Filmulețul cu taximetristul a ajuns pe Facebook, iar tot acolo au apărut și comentariile. Unii dintre comentatori cred că taximetristul este amuzant, iar alții cred că omul este nebun. ”E nebun omu’… mai demult avea un claxon de bicicleta. Sufla in el cand il apuca nebunia”, a comentat un tânăr pe internet.

URMĂRIȚI MAI JOS ÎNTREAGA FILMARE
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=E6BUX25gBZ0″]

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

  1. e vina lor :)) ce sa ceri de la niste fete care sunt la lia? :)) ele il invata mai degraba pe sofer infuraturi p**a tz*tza :)) auzi la ele si apoi orbesc ca-s abuzate, cea care filmeaza ar vrea cred ca odata dupa ce-si filmeaza unghiile :))

  2. Stii vorba:”pisica pana nu ridica coada.”…asa se gasesc fetele ”CUMINTI” sa se aseze IN FATA LANGA SOFER!apoi zic ca sunt abuzate…..

  3. Ce să m-ai facă și moșul, are doruri grele da` mai puțină putere, rămâne doar cu discuțiile astea cu tentă sexuală, pe care le poartă cu niște tinere care i-ar putea fi copii!
    Educație ca la majoritatea taximetriștilor, fără a-i jigni pe restul care se comportă cum s ecuvine.

  4. Saracutele adolescente, s-au simtit stingherite…sau? Culmea este ca nimeni nu se duce sa faca un filmulet prin cluburi si sa le arate pe pustioaicele de genua asta cand ies pe sapte carari, cand dau la rate mai ceva decat un marinar scapat in butoiul cu rom sau cand se apuca de “calarit” prin Parcul SubArini.