primăria bagă sub pământ electricitatea pe cele mai importante străzi ale sibiului!

Primăria Sibiu a anunțat lansarea procedurii de achiziție pentru un studiu de fezabilitate privind trecerea în subteran a cablurilor de telecomunicații și iluminat public pe mai multe artere importante.

tribunal dumbravii sibiu

Municipalitatea a anunțat că a fost demarată procedura de achiziție publică a contractului de servicii privind un studiu de fezabilitate pentru amplasarea în subteran a cablurilor de telecomunicații și iluminat public stradal de pe următoarele străzi: Bd. Victoriei, Bd. Vasile Milea, Bd. Corneliu Coposu, Șos. Alba Iulia și Calea Dumbrăvii. [contextly_auto_sidebar id=”IUdwgM5yMZtKgaJj5jiTyV05CqKqSIKB”] ”Primăria Municipiului Sibiu, vă invită, în cazul în care sunteți interesați, să depuneți ofertă  la procedura de achiziție publică a contractului de servicii cod CPV 71241000-9 Studii de fezabilitate, servicii de consultanţã, analize, respectiv servicii de elaborare a Studiilor de Fezabilitate pentru  Crearea infrastructurii pentru amplasarea în subteran a cablurilor de telecomunicații și iluminat public în municipiul Sibiu pe următoarele străzi: Bd. Victoriei, Bd. V. Milea, Bd. C. Coposu, Sos. Alba Iulia și Calea Dumbrăvii, organizată  în vederea atribuirii contractului de achiziție publică pentru implementarea proiectului ”Calea verde spre dezvoltare durabilă”, contract de finanțare nr. 95/08.01.2015, cuprins în Programul “Adaptare la Schimbările Climatice”, finanţat prin Mecanismul Financiar SEE 2009 – 2014, proiect în care Agenţia pentru Protecţia Mediului din Sibiu este Promotorul (Beneficiarul) iar Municipiul Sibiu are calitatea de Partener al Promotorului de proiect”, se menționează în anunțul municipalității.
Cei interesați pot găsi pe site-ul Primăriei Sibiu toate informațiile despre acest proiect, precum invitația, fișa de date sau caietul de sarcini.

 

Ultima oră

Comentariul meu