sibiul este prezent la cel mai tare târg de turism al momentului în românia

stand turism sibiuÎn perioada 12-15 martie, echipa Primăriei Sibiu va fi prezentă la Târgul de Turism de la București, un eveniment destinat publicului larg în căutare de vacanțe pentru vara acestui an.

Sibiul va fi prezent aici cu broșura generală de prezentare, hărți, broșuri de prezentare a unităților de cazare, a restaurantelor, a barurilor și pub-urilor. Oferta Sibiului se va concentra mai ales pe evenimentele culturale mari, deja tradiționale, care sperăm să atragă în continuare oaspeți. [contextly_auto_sidebar id=”tXqXnhNRcy4qa2DYOW65xDnsGE4Q8wD2″]
„Am fost prezenți în ianuarie la Viena și Stuttgart, apoi la începutul lui martie la Berlin. Participarea la aceste târguri de turism este foarte importantă pentru orice destinație care dorește să intre în contact direct cu cei care caută oferte. Avem astfel un feedback direct de la cei care cunosc Sibiul și doresc să revină sau de la cei care doresc să cunoască orașul. Avem posibilitatea astfel să ne adaptăm oferta și în funcție ce doresc oaspeții noștri”, spune Astrid Fodor, primar interimar al Sibiului.

Ultima oră

Comentariul meu