Super concert simfonic de Ceaikovski la Sibiu

filarmonicaMaeştri în Artă din Republica Moldova, Mihail Agafiţa (dirijor) şi Cristian Florea (solist-violoncelist al Filarmonicii de Stat Sibiu) propun un program inedit pentru concertul simfonic din seara de joi, 19 martie 2015, de la Sala Thalia.

Alături de monumentala Simfonie a VI-a, „Patetica”, de Ceaikovski şi rar-cântata uvertură la opera „Dido şi Aeneas” de Purcell, un grupaj de bijuterii, alese cu mult discernământ de solistul serii, vor ilustra perfecţiunea la care s-a ajuns astăzi în arta interpretativă dedicată violoncelului. Cele patru lucrări sunt emblematice pentru etalarea virtuozităţii („Divertisment în Re major” de Haydn/Piatigorski sau „Tarantella” de Popper) şi expresivităţii particulare a instrumentului („Les Berceaux” de Fauré sau Salut d’amour” de Elgar).
Biletele pentru acest concert pot fi procurate de luni până joi între orele 12-16 de la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu. Preţul unui bilet este de 16 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de o reducere de 50%. Mai multe informaţii puteţi afla pe site-ul www.filarmonicasibiu.ro sau la tel. 0735566486.
[contextly_auto_sidebar id=”Wd2MARbfCfx65bY4YQxaW0ETG7shDMVx”]

Ultima oră

Comentariul meu