video– cel mai tare dj din paris și creatorul budhha bar a făcut show la liquid. vezi înregistrarea!

dj ravinSibiul a vibrat vineri seară pe muzica unuia din cei mai cunoscuți DJ din lume. Dj Ravin, rezident în Paris și creatorul sound-ului Buddha Bar, a mixat la Liquid The Club. Ora de Sibiu a transmis live video show-ul ce a avut loc cu ocazia împlinirii a 9 ani de Liquid în Sibiu.

Liquid a împlinit vineri seară nouă ani de existență. Aniversarea a fost celebrată cu un eveniment special. Mai exact la pupitrul de DJ a venit un nume extrem de cunoscut pe piața muzicală internațională. [contextly_auto_sidebar id=”esODJbgyl14oHh7QFuIpituOKONn7WMb”]
DJ Ravin a fost cel care a întreținut atmosfera pe tot parcursul nopții. Acesta nu e la prima experiență în Sibiu.
În urmă cu cinci ani, tot la Liquid The Club, a fost DJ-ul care atunci a făcut o atmosferă incredibilă pentru cei prezenți în locație.
DJ Ravin este unul dintre cele mai apreciate nume în muzica electronică cu influenţe etnice, mai precis în „world&lounge music”. Principalul artizan al creării „sound”-ului Buddha Bar (BB), el a realizat cea mai mare parte dintre cele 12 albume ale seriei de compilaţii.  Cel mai important dintre DJ-ii rezidenţi în clubul „Buddha Bar” din Paris, vine așadar vineri seară începând cu ora 22.00.
VEZI MAI JOS ÎNREGISTRĂRILE SHOW-ULUI DIN LIQUID THE CLUB



Ultima oră

Comentariul meu