șoc la csu sibiu. vulc se retrage de la conducerea clubului! iată cine îi ia locul!

csu sibiu

CSU Sibiu a anunțat printr-un comunicat de presă că omul de numele căruia se leagă cele mai notabile performanțe din istoria echipei, renunță la funcția de președinte executiv al clubului. Horațiu Floca îi ia locul acestuia!

Urmare a situației dificile prin care trece echipa de baschet de Ligă Națională a CSU Atlassib Sibiu și a faptului că obiectivele propuse la începutul acestui sezon nu vor putea fi atinse, Mircea Vulc a decis să se retragă.[contextly_auto_sidebar id=”PlKbsU9OZbnLBc5b9spk5FPpqgUWf9uc”]
”Mircea Vulc, directorul CSU Sibiu, a decis astăzi, să se retragă din conducerea echipei de baschet, după 44 de ani în care a activat la echipa galben-albastră, lăsand locul unei echipe manageriale, mai tinere. Din păcate, rezultatele slabe ale echipei de baschet, l-a determinat să ia această decizie. Ea a fost prezentată de Mircea Vulc Consiliului de Administrație, din care fac parte: Marian Cărăuș (președinte CA), Mihai Sanislav, Daniel Micu, Cornel Benchea, Adrian Miron și Laurențiu Buduleci” se arată într-un comunicat al clubului sibian..

VEZI ȘI: Pericolele care îl pândesc pe noul șef de la CSU Sibiu și de ce Floca e OMUL POTRIVIT

Horațiu Floca este noul președinte
Consiliul de administrație a luat act de decizia lui Mircea Vulc și a nominalizat la conducerea echipei de baschet pe Horațiu Floca, actual manager sportiv, și Laurențiu Buduleci, membru în consiliul de administrație al CSU Sibiu de 2 ani și partener important al echipei. Horațiu Floca este de 12 ani unul dintre cele mai importante ”motoare” ale echipei sibiene de baschet și membru în Biroul Federal al Federației Române de Baschet. Laurențiu Buduleci, este unul dintre cei mai apropiați și activi parteneri ai echipei de baschet CSU Atlassib Sibiu.

Cătălin Vulc rămâne interimar
Consiliul de Administrație  a decis să îl confirme pe Cătălin Vulc ca antrenor interimar al echipei de baschet CSU Atlassib Sibiu, până la finalul acestui sezon. Vrem sa va informam că, în ceea ce privește antrenorul echipei, pentru sezonul următor există discuții avansate cu reputatul tehnician Dan Fleșeriu, sibian, campion național, în anul precedent, cu echipa CSM Tirgoviste. Acesta va fi cel care va avea libertatea să își formeze o echipă puternică, în jurul său, o echipă competitivă, care să ne reprezinte orașul la cel mai bun nivel.
”Vrem, pe această cale să le mulțumim tuturor celor care sunt alături de echipă, chiar și în aceste momente și le solicităm să ne rămână alături în continuare. La finalul sezonului 2014-2015, noua conducere va organiza o conferință de presă în care va prezenta planul managerial, intențiile și obiectivele pe care și le va asuma”, se mai spune în comunicatul remis de CSU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu