primăria vrea sens unic pe o stradă importantă din sibiu. tu eşti de acord?

Primăria cheamă sibienii la consultări publice cu privire la instituirea unui sens unic pe o stradă din Sibiu. Sibienii care doresc să îşi exprime un punct de vedere vizavi de intenţiile muncipalităţii sunt invitaţi să adreseze cererile lor în scris sau prin email.

 aleea rosiorilor

Sibienii sunt chemaţi la o consultare publică cu privire la modificarea sensului de circulaţie pe Aleea Roşiorilor. Din studiile municipalităţii reiese faptul că este oportună introducerea unui singur sens. “Primăria Sibiu supune consultării publice un proiect de modificare a sensului de circulaţie pe Aleea Roşiorilor. [contextly_auto_sidebar id=”JMT9o9PC1Svhs1qlB5gafJrWXpdeVQWM”]Pe această stradă se circulă în prezent în dublu sens, propunerea municipalităţii fiind de a institui sensul unic dinspre strada Rahovei spre strada Luptei. Această măsură este considerată necesară datorită  lăţimii străzii care, în contextul autovehiculelor parcate pe ambele părţi, nu permite desfăşurarea în bune condiţii a traficului în dublu sens”, explică reprezentanţii Primăriei Sibiu.

Astfel, sibienii care doresc să îşi exprime punctul de vedere, pot face acest lucru în scris, până în data de 10 aprilie, fie la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni, fie pe adresa de e mail , în atenţia Direcţiei Tehnice.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu