pericolele care îl pândesc pe noul șef de la csu sibiu și de ce floca e omul potrivit (editorial)

oliverPe mine unul nu mă surprinde deloc numirea lui Horațiu Floca, pe funcția lăsată liberă de Vulc. Tot timpul am susținut că e nevoie de o schimbare radicală de viziune la CSU Sibiu. Ca om care știe ce a făcut Floca în ultimii 12 ani la CSU, cred că alegerea sa e una potrivită.

Floca știe cu ce se ”mănâncă” treaba asta și cred că iubește baschetul mai mult decât oricine din club. Floca e tânăr. Acesta e un atuu important.
Poate că are nevoie să fie mai ”HOTĂRÂT” uneori și să își susțină ideile mai mult, dar are timp pentru asta.[contextly_auto_sidebar id=”UXUtvbUJ9xJb5thmrrLtY48I5dgNjSca”]
Floca e ambițios, dar are nevoie să fie ÎNCONJURAT DE OAMENI DE ÎNCREDERE, de oameni care să îl sfătuiască să facă lucruri bune în beneficiul acestei echipe. Are nevoie de OAMENI CU EXPERIENȚĂ acolo și nu de persoane care își URMĂRESC PROPRIUL INTERES.
Trebuie să aibă grijă de cine se înconjoară și să NU pice într-o plasă din care nu se va mai putea ridica niciodată.
La CSU e nevoie de oameni care să știu să LUCREZE cu OAMENI. Baschetbaliștii sunt în primul rând oameni și nu un apartament dintr-un bloc pe care poți să îl vinzi în funcție de CÂT DE MARE este. Totuși CSU Sibiu e un BRAND. Nu e un bloc…
La echipa asta e nevoie de oameni care IUBESC BASCHETUL, care trăiesc pentru baschet și nu pentru promovarea propriilor interese. E nevoie de oameni chiar și mai pătimași decât acești bieți suporteri care vin meci de meci la sală și suțin echipa și atunci când e umilită în ultimul hal.
Sunt convins că Horațiu Floca știe aceste lucruri și va depune o muncă în folosul celei mai titrate echipă de sporturi din Sibiu.
Trebuie numai să joace ”ASUL DIN MÂNECĂ”, atâta timp cât știe cum să îl folosească și să fie lucid acum când e MARE NEVOIE de așa ceva la CSU Sibiu.
E doar o umilă părere a unui om care iubește baschetul poate la fel de mult ca Floca.

Ultima oră

Comentariul meu