csu sibiu negociază cu un sibian ca să vină antrenor. revine oare perisic?

dan fleseriuDupă demisia lui Mircea Vulc de la conducerea clubului și numirea lui Horațiu Floca în locul său, CSU Sibiu caută asiduu un antrenor principal. Oficialii clubului au anunțat primul nume de pe listă, Dan Fleșeriu (foto stânga), dar rămâne de văzut și dacă se va încerca readucerea lui Miodrag Perisic (foto dreapta) la echipă, sârbul demisionând în urma unor neînțelegeri cu Vulc.

După ce s-a anunțat că joi, Consiliul de Administrație  a decis să îl confirme pe Cătălin Vulc ca antrenor interimar al echipei de baschet CSU Atlassib Sibiu, până la finalul acestui sezon, oficialii clubului au mai dat o veste fanilor lui CSU.
S-a anunțat că oficial se poartă discuții pentru aducerea unui nou antrenor la echipă pentru sezoinul viitor, iar primul cu care se negociază este antrenorul sibian Dan Fleșeriu.

VEZI ȘI: Pericolele care îl pândesc pe noul șef de la CSU Sibiu și de ce Floca e OMUL POTRIVIT

”Vrem sa va informam că, în ceea ce privește antrenorul echipei, pentru sezonul următor există discuții avansate cu reputatul tehnician Dan Fleșeriu, sibian, campion național, în anul precedent, cu echipa CSM Tirgoviste. Acesta va fi cel care va avea libertatea să își formeze o echipă puternică, în jurul său, o echipă competitivă, care să ne reprezinte orașul la cel mai bun nivel”, se arată într-un comunicat al clubului CSU Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Vulc se retrage de la conducerea clubului CSU SIBIU

Perisic și el în cursă?
Nu este un secret pentru nimeni că tehnicianul sibian din ultimele două sezoane și jumătate, Miodrag Perisic, a demisionat de la club datorită neînțelegerilor ale acestuia cu fostul președinte al clubului, totul culminând cu plecarea sârbului de la echipă.
Respectat de către fani, Perisic pare să fie și el o soluție pentru noua echipă tehnică în viitorul sezon. Informația nu a fost însă confirmată oficial.

VEZI ȘI: După 12 ani devine președinte la CSU Sibiu. Faceți cunoștință cu Horațiu Floca!

Apel către fani
”Vrem, pe această cale să le mulțumim tuturor celor care sunt alături de echipă, chiar și în aceste momente și le solicităm să ne rămână alături în continuare”, spun oficialii lui CSU Sibiu, într-un comunicat de presă.
Aceștia mai precizează că la finalul sezonului 2014-2015, noua conducere va organiza o conferință de presă în care va prezenta planul managerial, intențiile și obiectivele pe care și le va asuma.

Ultima oră

Comentariul meu