video incredibil – a lovit două mașini în față la liceul energetic, iar apoi a fugit de la locul faptei!

masini loviteImagini aproape halucinante surprinse de o cameră de supraveghere video montată pe strada Vasile Aaron la intrarea în curtea Liceului Energetic. Un Logan intră în plin în două mașini parcate regulamentar. Ce a urmat e revoltător.

Eveniment aproape incredibil petrecut în noaptea de 24 spre 25 februarie 2015, pe strada Vasile Aaron din Sibiu. O cameră de supraveghere video a surprins imagini cu o Dacia Logan cum intră frontal în două mașini parcate la intrarea în curtea Liceului Energetic din Sibiu. [contextly_auto_sidebar id=”RsbtfiDM9ZsLwdvb97l5bkqGNZPieroY”]Din imagini se observă cum după câteva secunde șoferul dă cu spatele și demarează în trombă de la locul accidentului.
Pe imagini se vede cum imediat din curtea liceului iese portarul care stătea de pază, dar acesta nu a apucat să vadă decât mașinile bușite.

Două mașini lovite. Autorul nu a fost prins!
Cei care s-au ales cu mașinile lovite au depus plângere la Poliția Sibiu, dar făptașul nu a fost prins nici până la această oră.
”Proprietarii celor două autoturisme au depus plângere la Biroul Rutier Sibiu, iar până în prezent, desi au fost efectuate ample activitati, conducătorul auto responsabil de producerea accidentului nu a fost identificat”, a declarat pentru Ora de Sibiu, Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
Dacă va fi prins autorul accidentului se va alege cu amendă și permisul suspendat.
”Pentru neprezentarea la sediul Politiei Rutiere pentru anuntarea si solutionarea evenimentului, conducatorul auto va fi sanctionat cu amenda si suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioada de 30 de zile”, a mai explicat Luciana Balteș.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=1n5bA0x5m6o”]

Ultima oră

Comentariul meu