video foto confesiunea criminalului simonei din mediaș. ce spune despre fapta sa!

criminal medias (4)Ionel Leuza, cel care a ucis o tânără de 26 de ani în data de 1 martie a fost adus în fața procurorilor cu propunerea de arestare preventivă. Acesta a declarat jurnaliștilor la ieșirea din sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, că îi pare rău pentru fapta sa.

Vizibil afectat, Ionel Leuza, a fost adus direct de la spital, acolo unde a stat internat după ce a ucis o vecină de la Mediaș în seara zilei de 1 martie, iar apoi a încercat să își ia viața, salvat fiind de medici.[contextly_auto_sidebar id=”iyRtCohyFD4QxgFOOjEVlVOMtrcxQiwz”]
După ce a fost audiat de procurori, bărbatul de 31 de ani, a fost scos cu cătușe la mâini și dus în arestul IPJ Sibiu. ”Normal că îmi pare rău”, a spus acesta când a fost întrebat dacă regretă ce a făcut. ”O să încerc să trăiesc fără ea”, a mai spus înainte de a fi urcat în mașina de poliție.

Acuzat și de violare de domiciliu
Criminalul Simonei va fi prezentat în fața procurorilor cu propunerea de arestare preventivă pe 30 de zile. El este acuzat acum și de violare de domiciliu. ”A extins urmarirea penala si pentru infractiunea de violare de domiciliu pentru că in trecut a patruns fara consimtamantul victimei in apartamentul acesteaia, acolo unde s-a desfășurat și scena de violență”, spune Ioan Boțoc, procurorul care se ocupă de acest caz.

Dus în fața unei comisii medicale
Ioan Leuza va fi examinat de o comisie medico-legala cel mai probabil săptămâna viitoare. Procurorul de caz a explicat că audierile au decurs extrem de greu. ”Este un introvertit care greu isi exprima ideile. Este si el mirat de grozavia pe care a savarsit-o si foarte, foarte greu am reușit să legăm un dialog cu el, pentru că se exprimă extrem de greoi și cu niște pauze interminabile”, a mai spus Boțoc.

A scris biletul de adio cu 2 zile înainte de crimă
Ioan Boțoc a mai explicat că criminalul le-a mărturisit că biletul a fost scris cu cel putin doua zile inainte de comiterea faptei, aceasta fiind încă o dovadă că fapta este premeditata.  ”A fost foarte insistent si a gasit de cuviinta ca este singura modalitate de a rezolva problema, o rezolvare nefericita cu distrugerea a doua familii si atator destine”, a mai declarat Ioan Boțoc.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=pSXtejTM6_E”]

Ultima oră

Comentariul meu