MECIUL ANULUI între Sibiu și Mediaș. Cine pierde, iese din cursa pentru play-off!

csu sibiu calotaCSU Sibiu joacă astăzi de la ora 18.00 cu Gaz Metan Mediaș, un meci pe viață și pe moarte. Derbiul județean este în acest an unul al suferinței, echipa care va pierde, ieșind practic din cursa pentru play-off.

Sibienii vin acasă după o nouă înfrângere suferită etapa trecută la Tg. Mureș, acolo unde gazdele s-au impus fără prea mari emoții. Sibiul are nevoie de victorie ca să mai spere că va prinde play-off-ul pe ultima sută de metri, iar acest lucru e știut și de jucători.[contextly_auto_sidebar id=”7QhqOkQ23GPe1IxN4RIIOHQXNXpmUo7M”]
”Meciul este unul foarte important. Trebuie să ne revenim și să câștigăm, așa cum obișnuiam să o facem, pe teren propriu, pentru că nu am mai câștigat de mult. Amandouă echipele se luptă să ajungă în Play-Off.  Ei joacă foarte dur, au un joc de echipă bun, așa că va trebui să facem și noi același lucru. Sper să avem alături toți fanii pentru că avem nevoie de energia pe care ne-o transmit și abia aștept să îi revăd”, spune Christopher Lee.
Calotă știe că dacă Sibiul nu bate azi, echipa nu mai poate spera la play-off. ”Meciul este crucial pentru noi. Părerea mea este că o înfrângere ne-ar scoate definitiv din cursa pentru Play-Off, dar am încredere în echipa mea. Avem nevoie de suporteri, să vină în număr cât mai mare la Sală. Ei reprezintă 90% din echipă, noi suntem doar <<marionete>> ca să spun așa. Jucăm datorită lor și pentru ei!”, a spus și ”Kevin”.
”Este un meci foarte important în vederea accederii în Play-Off. Trebuie să câștigăm toate cele 4 meciuri pe care le mai avem, pentru a nu depinde de alte rezultate. Din păcate și săptămâna aceasta am avut jucători răciți sau accidentați, dar nu am avut ce face. Ne-am pregătit bine și sper să iasă totul bine. Îi așteptăm pe suporteri în număr cât mai mare să ne susțină și să ne conducă spre victoria care să ne dea speranțe pentru Play-Off”, a declarat și antrenorul interimar Cătălin Vulc.
Partida de la Sala Transilvania începe la ora 18.00.

Ultima oră

Comentariul meu