Dezastru pentru CSU în meciul cu Gaz Metan. Fanii au strigat ”Rușine să vă fie!” (VIDEO)

fani csuCSU Sibiu a pierdut, miercuri seară, fără drept de apel în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 58-74, anulându-și practic șansele de participare în play-off. Echipa sibiană a făcut cel mai slab meci din acest sezon, iar la final fanii s-au înfuriat și au scandat împotriva antrenorului și conducerii echipei.

”Studenții” au avut un început de meci relativ bun (15-14), însă ulterior n-au reușit să mai țină piept formației oaspete, la pauza mare scorul fiind 31-37. [contextly_auto_sidebar id=”Dp3xIaGmTzln50wZy2e4Xtrku2Z88v7L”] La finalul sfertului trei, diferenţa dintre cele două formaţii s-a majorat la 10 puncte (46-56), ca apoi finalul să le aparţină aproape în totalitate medieşenilor. Practic, această înfrângere este a opta în acest retur de campionat pentru CSU Atlassib Sibiu, ”studenții” bifând o singură victorie, și care aproape condamnă echipa la playout pentru rămânerea în Liga Națională de Baschet.
Sibiu a părut a fi o echipă a nimănui, fără nicio idee de joc, fiecare jucător părând a fi mai interesat de propria statistică decât rezultatul meciului. Johnson, Lee, Hurd și mai ales Bojovic, s-au întrecut în greșeli pe alocuri copilărești, medieșenii profitând din plin de acest lucru, Durkovic fiind uneori letal pentru apărarea sibienilor.
Degringolada de la echipă, vizibilă și în jocul dezordonat, a adus fanii echipei în pragul disperării. Suporterii formației sibiene au cerut, spre finalul partidei cu Gaz Metan Mediaș, demisia atât antrenorului Cătălin Vulc cât și lui Mircea Vulc de la conducerea echipei. “Mircea, Mircea, lasă-ne”, “Rușine, rușine, rușine să vă fie”, au fost câteva dintre scandările fanilor galben-albaștrii.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=MfhyyIo6bZ4″]
CSU Sibiu:
Bojovic 23, Popovic 4, Johnson 4, Lee 13, Ceskovic 9, Hurd 4

Cătălin Vulc s-a resemnat
Antrenorul interimar al Sibiului, Cătălin Vulc, a spus după meci că speranțele echipei sale pentru a ajunge în play-off s-au spulberat odată cu această înfrângere. ”Cred că nu au mai rămas speranțe de play-off. Din păcate se pare că avem o problemă mentală. Ori de câte ori o echipă se distanțează la 10 puncte de noi, nu mai putem reveni indiferent cu cine jucăm. Așa s-a întâmplat și în seara asta. Din păcate avem acest blocaj mental și din păcate am pierdut. Și ei au avut procentaj bun la aruncările de 3 puncte. Din păcate în seara asta au fost mai buni ca noi. (..) Bojovic ne și ajută în anumite momente. I-am spus la pauză să dea drumul la pasă la omul liber. Din păcate nu s-a întâmplat asta. Am mare încredere în Bojovic și de aceea l-am ținut 40 de minute pe teren. (..) În Final Four vom vedea. E o altă competiție. Orice se poate întâmpla acolo”, a spus Cătălin Vulc, la finele meciului.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=TZII9k8wTLY”]

Ultima oră

Comentariul meu