primăria sibiu și-a tras pagină oficială pe facebook. primarul fodor explică de ce!

Municipalitatea sibiană a intrat de câteva zile în rândul administrațiilor locale din România care au o pagină oficială pe cel mai mare site de socializare din lume.  Pagina de Facebook a primăriei este acum în dezvoltare.sibiu fb

Sibiul are de săptămâna trecută oficial și o pagină de facebook, administrată de către primărie.
Reprezentanții primăriei Sibiu au declarat pentru Ora de Sibiu că s-a decis creearea acestei pagini de Facebook pentru o comunicare mai directă și mai bună cu sibienii, pentru o mai mare transparență decizională.
”Pagina va conține informații privind activitatea Primăriei și a serviciilor publice din subordine și diverse anunțuri de utilitate publică”, a explicat Mirela Gligore, purtător de cuvânt al municipalității sibiene.  Pagina este gestionată de Serviciul Presă și Comunicare, iar aceștia spun că doresc cu siguranță, să o dezvolte.

Cum explică primarul această ”mutare”
”Deschidem această pagină pentru că dorim să comunicăm direct și astfel, să transmitem mai repede informații importante către dumneavoastră. Dorim ca această pagină să se transforme într-o sursă de informații utile despre proiectele Sibiului și despre evenimentele care au loc în orașul nostru. Vă invit să ne fiți alături!”, spune primarul Astrid Fodor, chiar pe pagina de Facebook, în prima postare oficială.

La comentariile de pe pagină, au apărut deja și solicitări și întrebări din partea sibienilor.
Puteți accesa AICI pagina de Facebook a primăriei Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu