ofelia popii joacă în premieră într-un super spectacol

Spectacolul „Lecţia” de miercuri, 11 martie, ora 19:00 vine cu o surpriză: Ofelia Popii joacă în premieră rolul Elevei pe scena Teatrului Naţional „Radu Stanca“ Sibiu! Un rol complex şi ofertant, în care cu siguranță publicul sibian va dori să o admire!foto tnrs_lectia-sebastian marcovici

Vă invităm așadar să revedeţi miercuri seara la TNRS o punere în scenă a uneia dintre cele mai fascinante piese ale lui Eugène Ionesco, „Lecţia”. Regizorul Mihai Măniuţiu montează un spectacol ce vorbeşte despre manipulare, seducţie, orori, robotizare, dar şi despre progres şi evoluţia civilizaţiei. „Pentru mine Lecția este o capodoperă absolută, cea mai frumoasă, cea mai bogată, cea mai cumplită piesă despre dictatură, despre posibilitatea distrugerii de către o putere, indiferent ce ar reprezenta ea, fie că e una socială, politică sau familială. Eugène Ionesco reușește să creeze un text care, în ciuda faptului că este teribil, greu de suportat, devine în spectacol extrem de ușor de suportat, pentru că râzi tot timpul”, declară Mihai Măniuţiu.
“Lecţia” va fi predată de Constantin Chiriac, care interpretează rolul Profesorului, provocarea este aşadar foarte mare!

[contextly_auto_sidebar id=”f9j5kahTL4zH6aeCRXwjjkfDKIwM9QSu”]

Ultima oră

Comentariul meu