video foto o fetiță de 3 ani a murit după ce s-a intoxicat cu fum într-un incendiu la soroștin (update)

prima pozaO fetiță de numai trei ani a murit după ce a fost găsită în stare de inconștiență într-o casă ce a luat foc în localitatea sibiană Soroștin.

Pompierii și medicii SMURD din Sibiu au fost solicitați să intervină la un incendiu ce a avut loc marți dimineață în Soroștin.[contextly_auto_sidebar id=”Imhp9H8Ifcnll2kIpDKUKx3noHqW6Bpb”]
Acolo a luat foc o casă, iar o fetiță de 3 ani a rămas blocată în una din încăperi. Până la sosirea pompierilor, incendiul a fost lichidat de localnici, dar din păcate fetița a fost găsită în stop cardio respirator din cauza faptului că s-a intoxicat cu fumul de la incendiu. ”Am văzut că părinții la copil fug pe aici pe stradă. Atunci am ieșit și noi din casă și am văzut că iasă fum pe geamuri. Tatăl la fetiță a scos-o afară. Fata mea s-a dus și i-a făcut respirație gură la gură, iar între timp am anunțat la 112 autoritățile să intervină. Fetița mai respira un pic. În rest nu știm ce s-a întâmplat”, a spus o vecină a familiei a cărei casă a luat foc.

”Respira puțin de tot. Am încercat să îi fac respirație, dar mai mult nu am știut ce să îi fac și am sunat la ambulanță să vină să îi dea primul ajutor”, spune Gabriela Prodea, cea care a acordat primul ajutor fetiței.

”Eu m-am dus la grădiniță cu băiețelul mai mare, iar când m-am întors era fum. Soțul era la cineva la oi. Bărbatul meu a scos-o din casă pe fetiță”, spune Boabeș Cornelia, mama fetiței rămasă blocată în casă.

Update – 14.03 – Fetița a murit

În ciuda eforturilor medicilor de la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, fetița a murit. Cei de la ISU au stabilit că ”cel mai probabil, incendiul a fost generat de jocul cu focul al fetiței, lăsată nesupravegheată în locuință”.


”Un echipaj SMURD a preluat victima de la locul intervenției pentru a fi transportată la Primiri Urgențe de la Spitalul Luther din Parcul Astra”, spune Bianca Sabău, de la ISU Sibiu.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=8ntnAfshk4I”]

Ultima oră

Comentariul meu