alte opt străzi importante din sibiu intră în reparații! consultă lista!

Opt străzi importante din Sibiu vor intra într-un amplu proces de modernizare. Contractul a fost câştigat de asociera SC DPC SA – Comtram şi Geiger Transilvania, iar valoarea contractului se ridică la peste 700.000 de euro.

lucrari

Opt străzi din Sibiu vor intra într-un proces de modernizare, iar finalizarea acestora ar dura până în vara anului viitor, au anunţat reprezentanţii muncipalităţii sibiene. Astfel, Primăria a atribuit contractul de modernizare a străzilor Cindrelului, Bobâlna, Piaţa Prahovei, Doamna Elena Cuza, Toamnei, Castorului, Plugarilor şi Colinei.

“Am reuşit ca anul acesta să semnăm contractele pentru 32 de străzi. În marea lor majoritate, lucrările au un termen de execuţie care se întinde pe mai mult de un an, însă eu sper să avem cât mai multe dintre aceste străzi modernizate chiar anul acesta. Pe pachetul despre care vorbim acum, am fixat ca prioritare Piaţa Prahovei şi strada Plugarilor, acestea urmând să fie finalizate în 2015”, a declarat primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor. Contractul care va fi semnat în 11 martie a fost atribuit asocierii SC DPC SA – Comtram şi Geiger Transilvania, valoarea acestuia fiind de 3.329.206,92 lei, fără TVA. Pe toate cele opt străzi se vor amenaja drumul şi trotuarele. Proiectarea are ca termen de realizare 3 luni, iar termenul de execuţie a lucrărilor pe întregul pachet este de 14 luni.

Următoarele lucrări sunt prevăzute pentru cele opt străzi:
-Pe străzile Cindrelului, Piaţa Prahovei, Doamna Elena Cuza, Castorului se vor înlocui reţelele de apă şi canalizare

-Pe strada Bobâlna se va moderniza reţeaua de canalizare menajeră şi pluvială

-Pe strada Plugarilor se va reabilita reţeaua de canalizare menajeră, reţeaua de apă fiind deja modernizată în cadrul proiectului finanţat din POS Mediu; societatea de gaz va începe lucrările de înlocuire a conductei de luni, 9 martie

-Pe strada Colinei se va amenaja canalul pluvial

-Pe strada Toamnei se va moderniza reţeaua de apă (cea de canal fiind deja modernizată)

Ultima oră

Comentariul meu