a dat o spargere de top în sibiu. poliția l-a prins și l-a arestat!
Foto Arhivă

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost reținut de polițiștii sibieni după ce a dat o spargere într-o locuință din Sibiu. Valoarea pagubelor este estimată la peste 10.000 de lei.hoti locuinte

Ieri, 9 martie a.c., în urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu au identificat şi reţinut un bărbat suspectat de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În fapt, în data de 13 februarie a.c., suspectul a pătruns prin efracţie, pe timp de noapte, într-o locuinţă din municipiul Sibiu, de unde a sustras bunuri, prejudiciul creat fiind de 10.000 de lei. Bărbatul are vârsta de 41 de ani şi este domiciliat în judeţul Vaslui, însă locuieşte fără forme legale în municipiul Sibiu.
”Suspectul a fost reţinut ieri de poliţiştii sibieni şi prezentat instanţei care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228 alin. 1, art. 229 alin.1, lit. b, d si alin. 2 lit. b din Codul penal”, spune Luciana Balteș, de la IPJ Sibiu.
Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu continuă cercetările

Ultima oră

Comentariul meu