ora de sibiu live – fodor, porr, ganț și philippi, conferință de presă extraordinară a fdgr (ora 13.00)

astrid fodorForumul Democrat al Germanilor din România împlinește 25 de ani de existență, ocazie cu care astăzi are loc un eveniment special la Sala Thalia. De la ora 13.00 liderii FDGR-ului susțin o conferință de presă ce va fi live pe oradesibiu.ro.

Zi specială pentru etnicii germani din România și implicit din Sibiu. FDGR împlinește 25 de ani, ocazie cu care luni, 9.03.2015, la ora 13, va avea loc o conferinta de presa la sediul FDGR din Sibiu.[contextly_auto_sidebar id=”paEePZ6pavY7mlwZYTDu0PCUqPkOZStn”]
Vor participa Paul Jürgen Porr, presedintele FDGR, deputatul FDGR Ovidiu Gant, primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor și presedintele de onoare FDGR Paul Philippi.
Cu această ocazie vor fi prezentate și detaliile despre anifestarea festivă „25 de ani ai Forumului Democrat al Germanilor din România“, ce va avea loc astăzi de la ora 18.00, la Sala Thalia, acolo unde va fi prezent și Ministrul de externe al Republicii Federale Germania, Dr. Frank-Walter Steinmeier și este așteptat și președintele României, Klaus Iohannis.
VEZI ÎN DIRECT CONFERINȚA DE PRESĂ DE LA FDGR ÎN PLAYERUL DE MAI JOS

Ultima oră

Comentariul meu