video - soția lui iohannis s-a apucat de tenis! iată dovada!

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen, s-a apucat de tenis, conform lui Marius Vecerdea, cel care deţine Baza Pamira din Sibiu. De altfel, Carmen Iohannis a participat şi la meciul de simplu, desfăşurat vineri, la Sala Transilvania, dintre Marius Copil și Dudi Sela, fiind primul meci oficial pe care îl vede live.

iohannis carmen klaus

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a început să joace tenis la Baza Pamira. Șoția președintelui se pregăteşte cu Marius Vecerdea, care este şi antrenorul şefului statului, Klaus Iohannis. „Mă bucur că a ales să practice tenisul şi mă bucur că îi place. Şi sper să continue. A început să-l practice de la Crăciun”, a mărturisit Marius Vecerdea, antrenorul cuplului prezidenţial. [contextly_auto_sidebar id=”dYnGllNNUg0J2bFu2egz2BHJasNh7UjV”] El a mai spus că se bucură mult pentru faptul că Prima Doamnă a participat, în premieră, la un meci de tenis oficial şi că „i-a plăcut foarte mult”.
Soția președintelui Klaus Iohannis a asistat vineri după amiază la primul meci disputat de România la Sibiu, în Cupa Davis cu Israel. Carmen Iohannis a luat loc în una din lojele de pe marginea terenului și a declarat la final că este fericită pentru victorie. Prima doamnă a trăit intens desfășurarea partidei și a stat mai tot timpul cu telefonul în mână accesând Facebook-ul și probabil trimițând mesaje soțului său.
Imediat după prima partidă Carmen a plecat de la Sala Transilvania și a mărturisit că i-a transmis cu bucurie președintelui că România a învins în prima partidă. ”Este un rezultat foarte bun. Mă bucur că am câștigat. I-am transmis și soțului meu bineînțeles rezultatul”, a spus Carmen la  plecarea de la sală.

VEZI MAI JOS DECLARAȚIA LUI MARIUS VECERDEA
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=ld6MqmBWei4″]

Ultima oră

Comentariul meu