video foto mașini ridicate la sala transilvania și măsuri de securitate maximă pentru sosirea lui iohannis

masina ridicataForfotă mare la Sala Transilvania sâmbătă dimineață. Zeci de zandarmi și polițiști, dar și agenți sub acoperire au împânzit locația pentru a fi pregătiți de sosirea președintelui Iohannis la meciul de Cupa Davis de la ora 15.00.

Sala Transilvania a devenit în această dimineață o adevărată fortăreață înaintea meciului 3 din Cupa Davis dintre România și Israel. Jandarmi și angajați ai poliției și SRI s-au poziționat în sală și în afara acesteia pentru a asigura măsuri de securitate maximă în zonă.[contextly_auto_sidebar id=”dv9hWPFsGgDXWOvofuaKe4eOcW0CKK9Q”]
Anunțata sosire a președintelui Klaus Iohannis și a soției acestuia, precum și a ambasadorului Israelului în țara noastră este pregătită minuțios.
În jurul orei 12.00 mașinile parcare în spatele sălii Transilvania au fost ridicate și mutate de către cei de la Biroul de Ridicări Auto, pentru a elibera zona în care va sosi coloana oficială de mașini, a președintelui Klaus Iohannis.
Altfel în sala Transilvania nimeni nu intră până nu este controlat din cap până în picioare și scanat cu un aparat special.


Sosirea lui Iohannis la Sala Transilvania este preconizată a fi în jurul orei 14.45.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=bP5ZOrorx_w”]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu