VIDEO FOTO EXCLUSIV Carmen Iohannis la Cupa Davis fără președinte. Iată ce a spus!
Carmen Iohannis a stat mai tot timpul cu telefonul în mână și i-a dat mesaje soțului său
Carmen Iohannis a stat mai tot timpul cu telefonul în mână și i-a dat mesaje soțului său
Carmen Iohannis a stat mai tot timpul cu telefonul în mână și i-a dat mesaje soțului său

Soția președintelui Klaus Iohannis a asistat vineri după amiază la primul meci disputat de România la Sibiu, în Cupa Davis cu Israel. Carmen a luat loc în una din lojele de pe marginea terenului și a declarat la final că este fericită pentru victorie.

Multă lume bună vineri după amiază la prima partidă de tenis dintre România și Israel. Printe VIP-urile prezente s-a numărat și Carmen Iohannis. Soția președintelui a venit la meci însoțită de soția finului Marius Vecerdea. [contextly_auto_sidebar id=”UrHZFYDvjyIbDC1TfPqJeWFBb3AGEVL0″]Cele două au luat loc într-o lojă specială de pe marginea terenului și au asistat la prima partidă dintre Adrian Ungur și Bas Tzuf Botzer.
Prima doamnă a trăit intens desfășurarea partidei și a stat mai tot timpul cu telefonul în mână accesând Facebook-ul și probabil trimițând mesaje soțului său.
Imediat după prima partidă Carmen a plecat de la Sala Transilvania și a mărturisit că i-a transmis cu bucurie președintelui că România a învins în prima partidă. ”Este un rezultat foarte bun. Mă bucur că am câștigat. I-am transmis și soțului meu bineînțeles rezultatul”, a spus Carmen la  plecarea de la sală.
VEZI SI: VIDEO FOTO Înghesuială de VIP-uri la Cupa Davis. Soția lui Iohannis în prim plan!
Prima doamnă va reveni mâine cu siguranță la sală, ca să asiste alături de soțul său, la meciul de dublu al României.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=rJ9RJQMEw34″]

Ultima oră

Comentariul meu