sibiul se promovează la cel mai important târg de turism al româniei

În perioada 12-15 martie, Consiliul Judeţean Sibiu şi Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu vor promova oferta turistică a judeţului Sibiu la Târgul de Turism al României de la Bucureşti.dcim127gopro

„A devenit o tradiţie să participăm la acest târg ce atrage peste 30.000 de vizitatori. Sibiul se bucură de atenţie din partea agenţiilor şi individualilor în cautare de idei de călătorie sau de afaceri. [contextly_auto_sidebar id=”jl7JKIh69Ufvy89aFUOvr5NMfTVOfDyu”]Pe lângă destinaţiile şi atracţiile consacrate, vom promova agenda evenimentelor din mediul rural, programul Şcoala altfel şi ofertele operatorilor sibieni. Standul va fi astfel amenajat pentru a confirma imaginea de eleganţă, deschidere şi dinamism a destinaţiei turistice judeţul Sibiu. Pe lângă broşuri turistice, vom oferi experienţe culinare menite să-i determine pe vizitatori să aleagă Sibiul ca destinaţie de vacanţă.” a declarat Simina Manea, director executiv AJTS.
Operatorii turistici şi culturali — proprietari de structuri de cazare, alimentaţie sau agrement, ghizi şi agenţii de turism, organizatori de evenimente — sunt invitaţi să transmită ofertele şi alte pachete de servicii destinate agenţiilor de turism şi/sau turiştilor individuali în format electronic la adresa promovare@sibiu-turism.ro, sau să le depună în format tipărit la sediul Consiliului Judeţean, str. G-ral Magheru nr. 14, Sibiu, camera 206, până în data de 10 martie la ora 15.00.

Ultima oră

Comentariul meu