încă mai sunt bilete la meciurile de cupa davis de la sibiu

Organizatorii meciului de Cupa Davis dintre România și Israel, au anunțat că mai sunt bilete disponibile pentru partidele din toate cele trei zile. Prețurile încep de la 40 de lei pe zi.antrenamente romania cupa davis (11)

„Mai sunt bilete pentru pentru meciurile de astăzi. (…) Astăzi mai sunt ceva bilete, sâmbătă și duminică e mai aglomerat”, a spus Marius Vecerdea, conform agerpres.ro.[contextly_auto_sidebar id=”sEWpxeiOwVSL9vri2zKtJap3VkbczMzT”]
Biletele pentru întâlnirea România — Israel, contând pentru turul 1 al Grupei I, Zona Euro/Africană din cadrul Cupei Davis, sunt puse în vânzare pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos. Prețul unui bilet este de 40 de lei pe zi, iar al unui abonament pentru toate cele trei zile (vineri — 06.03, sâmbătă — 07.03 și duminică — 08.03.09) este de 100 de lei. Biletele pot fi cumpărate, de asemenea, și de la punctul de vânzare al Sălii Transilvania.
Primul meci de simplu, din Cupa Davis va avea loc vineri, de la ora 13,00, între tenismanul Adrian Ungur și Bar Tzuf Botzer. Al doilea meci de simplu îi va opune pe Marius Copil și principala rachetă a oaspeților, Dudi Sela.
Accesul spectatorilor în arena unde au loc meciurile de vineri se va face cu două ore înainte, începând de la ora 11,00, conform organizatorilor.
În zonă adiacentă arenei sportive este interzisă staționarea autovehiculelor pe partea carosabilă a străzilor Nicolaus Olahus și Octavian Goga — înspre Sala Transilvania, iar parcarea din spatele Sălii Transilvania va fi închisă publicului.
Pe timpul desfășurării partidelor de tenis se interzice comercializarea și consumul băuturilor alcoolice în imediata apropiere a stadionului, conform Ministerului Afacerilor Interne.

Ultima oră

Comentariul meu