ce petreceri și evenimente de 8 martie sunt în sibiu. oferta e impresionantă!

girlsSe anunţă un weekend plin de evenimente la Sibiu! De Ziua Femeii, pe 8 martie, vom avea parte de un super concert marca Horia Brenciu&HB Orchestra, la Shopping City Sibiu. Concertul va începe la orele 17, iar organizatorii promit un răsfăţ total pentru doamnele şi domnişoarele care vor fi prezente în galeriile Shopping City Sibiu.

Iar tot la capitolul concerte trebuie notate cele pregătite în Hard Rock Caffe, unde vor concerta trupa grecească Vodka Juniors şi trupa sibiană I`m the trip, sâmbătă, 7 martie, de la orele 21. [contextly_auto_sidebar id=”fB5iAdsry6NnHInMA5scLYIQqUv86yit”]Preţul biletului este de 10 lei.
Vineri, 6 martie, vom avea parte de un concert marca Grigore Lese „Hori de primăvară”, în cadrul primului turneu naional. Concertul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Super animatori la Club Liquid!
Se anunţă o seară incendiară sâmbătă seara la Club Liquid. Organizatorii au anunţat un super spectacol oferit doamnelor şi domnişoarelor! O trupă spaniolă de animatori promit un show inedit, care vor încinge atmosfera la maximum. De asemenea, tot pentru doamne şi domnişoare, se va organiza o tombolă, marele premiu fiind o pereche de pantofi marca Christian Louboutin.

Striptease masculin la Vintage
Doamne şi domnişoarele care vor să vadă un spectacol de striptease au şansa să-i vadă live pe băieţii de la Taboo Boys, sâmbătă seară, începând cu orele 23. Iar maestrul de ceremonii va fi Mihai Mitoşeru. Intrarea este 20 de lei.
Tot o trupă de striptease – Flamingo Boys – va fi prezentă în Club Vintage.

Women’s party în Bizarre Sibiu
La clubul Bizzare, sâmbătă seară, reprezentantele sexului frumos sunt așteptate la o petrecere dedicată lor. Nu lipsesc prezentările de modă, iar fiecare masă are o șampanie din partea casei.woman

Cream Pub aduce Hugo Dance Academy
Pub-ul din Ștrand are programată sâmbătă o seară specială, bineînțeles tot pentru doamne și domnișoare. Nu lipsesc momentele de tandrețe și dans fierbinte oferite de Hugo Dance Academy. Din partea casei se oferă ”free shots for ladies”.

Răsfăţ la Hilton
Hotelul Hilton cheamă doamnele la un răsfăţ total, conform anunţului postat pe reţeaua de socializare. “Doamnelor, suntem onorate să vă invităm de 8 Martie, Ziua Femeii, la Hilton Sibiu! Imaginează-ţi cum e să fii răsfăţată şi să primeşti tot ceea ce e mai bun! Ţi-am pregătit un meniu gustos, şampanie de calitate, un concert la pian şi alte surprize!”, susţin cei de la Hilton.ladies

Miss Bikini la Arena Platoş
De asemenea, tot pe 8 martie, cele mai frumoase doamne şi domnişoare care nu se tem de schiuri sau placă şi de temperaturi sub 0 de grade vor oferi un spectacol memorabil pe pârtie la cea de-a treia ediţie a concursului Miss Bikini Arena Plato, cel mai aşteptat concurs al sezonului. Peste 20 de concurente au trecut anul trecut prin diferite probe de frumuseţe şi îndemânare specifice sporturilor de iarnă, inclusiv prin proba de pornire a unui snowmobil, de departe cea mai dificilă probă a concursului.
Pentru Miss Bikini Arena Plato 2015 şi celelalte concurente, organizatorii competiţiei au pregătit nenumărate premii, care mai de care mai atractive. Miss Bikini Arena Plato va câştiga un curs de surf în Tenerife. Concursul va fi compus din ase probe anul acesta.  Concursul va începe la ora 12.

Oferte speciale la hoteluri
Majoritarea hotelurilor din oraș au tarife speciale în acest weekend. La Ibis de exemplu prețul pentru două persoane într-o cameră dublă este de 39 de euro pe noapte, iar doamnele și domnișoarele sunt răsfățate cu surprize din partea casei.

Ultima oră

Comentariul meu