Vitezoman din Mureș prins cu 202 km/h în Șeica Mare pe DN14. Iată ce a pățit!

Polițiștii sibieni au avut parte ieri de o ”captură” record pentru acest început de an. Un tânăr de 32 de ani a fost surprins de aparatul radar amplasat pe DN14 la Șeica Mare, circulând cu un Mercedes cu o viteză de 202km/h.

mercedes

Ieri, poliţiştii rutieri, aflaţi în misiune pe DN 14, au depistat în trafic un bărbat care conducea cu viteza de 202 km/h. [contextly_auto_sidebar id=”hOux3xMzGUbIsNkMILmGOGbNjikAUoUy”]Acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 1.950 lei, iar ca măsură complementară, i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.
”Ieri, 4 martie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier au depistat în trafic un conducător auto care rula cu viteză excesivă. Astfel, în jurul orei 08.00, pe DN 14, în localitatea Şeica Mare, un bărbat de 32 de ani, domiciliat în judeţul Mureş, a fost înregistrat cu aparatul radar rulând cu viteza de 202 km/h în zona de limitare a vitezei la 70 km/h”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.950 lei, conform art. 102 alin. 3 lit. e din OUG 195/2002 republicată, fiindu-i reţinut şi permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile. foto – arhiva

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. oricum pe drumul spre Medias e teroare cu restrictiile nesimtite puse pt a da amenzi..deci degeaba ai masina ca mai mult de 50-60 nu prinzi mai bn iei o bicicleta macar nu ti ciuda