președintele iohannis la spital. medicii i-au făcut analize complete!

Klaus Iohannis a mers pentru prima dată la spital, de când a preluat funcția de președinte al României. Fostul edil al Sibiului a fost consultat de o echipă de medici de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila din București.iohannis

Şeful statului a făcut un set complet de analize şi a fost consultat, potrivit unei hotărâri CSAT valabile începând cu 2006, de o comisie multidisciplinară de medici de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila.[contextly_auto_sidebar id=”lMbow5HoolQDOcpUb9XtEHCpNFwEGPdY”] „Potrivit raportului medical, vizita medicală anuală a fost făcută de o comisie multidisciplinară care apreciază că Preşedintele României este apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei”, se arată în comunicatul emis de Administraţia Prezidenţială în legătură cu starea de sănătate a lui Klaus Iohannis.
Dacă fostul şef al statului, Traian Băsescu, obişnuia să publice raportul medicat complet pe site-ul Preşedinţiei, actuala Administraţie a decis să păstreze confidenţiale detaliile consultaţiilor, făcând cunoscută doar concluzia evaluării.

Ultima oră

Comentariul meu