o mare firmă internațională face angajări la sibiu

daniela vercellino, emea recruitment manager, stefanini romaniaUna din firmele care își desfășoară activitatea cu succes în Sibiu, a anunțat că intenționează să își mărească echipa cu 25% anul acesta și angajează specialiști juniori. Firma are poziții deschise pentru agenți helpdesk începători, cunoscători de germană, engleză, franceză sau spaniolă.

Stefanini România, subsidiara locală a Stefanini, unul dintre principalii jucători globali în externalizarea de servicii IT, intenționează să angajeze anul acesta 30 de specialiști IT juniori în centrul din Sibiu. Compania are, în prezent, peste 120 de angajați în centrul din Sibiu, aceștia oferind servicii de suport IT în limbile germană, italiană, spaniolă și engleză.
Pentru centrul din Sibiu, Stefanini are poziții deschise pentru agenți helpdesk începători, cunoscători de germană, engleză, franceză sau spaniolă. Pe lângă cunoașterea limbilor străine menționate anterior, candidații trebuie să aibă și cunoștințe de bază în utilizarea calculatorului și a pachetului Microsoft Office. În ceea ce privește calificările, absolvenții facultăților de Geografie și Turism au un avantaj în cazul proiectului pe turism, în timp ce pentru serviciile generale de suport IT sunt necesare cunoștințe IT de bază.
[contextly_auto_sidebar id=”dQLidZcnIBjPZJceiP1EtQiIcjzJckMP”]„Echipa din Sibiu oferă servicii de suport IT, în principal în limba germană. Din acest punct de vedere, Sibiul este foarte ofertant, deoarece aici putem găsi mulți candidați care au cunoștințe avansate de limba germană”, a declarat Daniela Vercellino, EMEA Recruitment Manager, Stefanini.
În ceea ce privește proiectele livrate de centrul din Sibiu, acestea sunt pentru clienți din domenii precum cel auto, dar și turism, consultanță sau industria farmaceutică.
„Referitor la piața forței de muncă din Sibiu, și aici avem de-a face cu un deficit de candidați, însă, din fericire, cei existenți sunt mai stabili, sunt orientați către dezvoltarea profesională și au o atitudine pozitivă față de viața profesională”, a mai spus Daniela Vercellino.
Compania va mai angaja 30 de specialiști până la sfârșitul acestui an, crescând astfel cu 25% numărul de angajați din Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu