foto gest impresionant făcut de cel mai mare portar din istoria stelei, la avig!

Helmut Duckadam a fost weekendul trecut la Avrig unde s-a întâlnit cu fanii de aici, a dat sute de autografe celor mai mici dintre avrigeni şi a asistat la un meci demonstrativ susţinut de către juniorii de la C.S. ViitorulAvrig. Duckadam s-a întâlnit cu fanii la Sala de Sport, la invitaţia primarului oraşului Avrig, Arnold Klingeis, se arată într-un comunicat remis presei.

dukadam

Cei mai entuziasmaţi de prezenţa lui Helmut Duckadam la Avrig au fost copiii. Aceştia l-au asaltat pe “Eroul de la Sevilia” care a dat autografe mai bine de o oră. Cei mici au cerut autografe pe calendare, fotografii, tricouri, manuşi de fotbal, hanorace, sau chiar pe carcasa telefonului mobil. Toţi micii fotbalişti din Avrig au auzit de Helmut Duckadam şi fiecare a vrut să plece acasă cu o amintire de la cel care e idolul a generaţii de copii.  [contextly_auto_sidebar id=”YJDaJDXWqcvJCtGhbdDMWaY7PprKLeie”] La rândul său, Duckadam a fost de-a dreptul emoţionat de entuziasmul şi verva copiilor care l-au lăsat fără fotografii pe care să mai dea autografe. “Eu zic că am venit pregătit cât de cât bine, dar se pare că cele 170-180 de poze, câte am adus pentru autografe, nu au ajuns, aşa că la următoarea întâlnire o să fiu mai bine pregătit. În ceea ce priveşte palmaresul meu… cred că are şi el o importanţă, chiar două. Am câştigat două trofee, am jucat cu Steaua Bucureşti – Cupa României şi, sigur că, cel mai important trofeu a fost Cupa Campionilor. Mă bucur să văd atâţia tineri fotbalişti şi viitori fotbalişti, sper eu. Sper să auzim peste câţiva ani numele unora dintre dumneavoastră, să faceţi cinste atât fotbalului din Avrig cât şi fotbalului românesc”, a declarat Helmut Duckadam.

Tricoul cu numărul 1, la Avrig

Primarul oraşului Avrig, Arnold Klingeis a fost cel care l-a invitat la Helmut Duckadam la Avrig, după ce fosta vedetă a Stelei a luat parte la un show culinar la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac. “Sunt onorat să fiu alături de tine astăzi, aici, alături de avrigenii care au venit să te vadă, să aibă parte de câteva momente alături de idolul lor”, a spus Arnold Klingeis. Primarul oraşului i-a înmânat apoi Eroului de la Sevilia tricoul cu nr. 1, în uralele copiilor şi părinţilor prezenţi la eveniment. Juniorii de la CS Avrig au susţinut la final un meci demonstrativ pentru a se face remarcaţi de Helmut Duckadam. Micuţii au dat tot ce au avut mai bun pentru a atrage atenţia marelui fotbalist, iar înainte de plecarea sportivului au ţinut neapărat să facă poze de grup cu el.

Ultima oră

Comentariul meu