video foto durere la înmormântarea tinerei ucisă duminică seară la mediaș

inmormantare tanara ucisa la mediasSute de persoane au participat miercuri după amiază la înmormântarea Simonei, tânăra ucisă cu cruzime duminică seară de un vecin care o teroriza de ani buni. Toată lumea a deplâns soarta tinerei de 26 de ani.

Clipe grele și emoționante în satul sibian Richis. Acolo miercuri după amiază a fost înmormântată Simona, tânăra ucisă duminică seară de un bărbat de 31 de ani, care a amenințat-o în prealabil de mai multe ori că îi va lua viața decât să știe că nu îi împărtășește iubirea.[contextly_auto_sidebar id=”1J3SOmUt9Eq9cbBv1pjwWdcOfP6sbp95″]
La înmormântare a participat familia, prieteni, rude și foști colegi de serviciu ai Simonei. Cu toții s-au arătat consternați de pierderea suferită. ”Era o fată extrem de cumsecade și plină de viață. Nu îmi vine să cred că monstrul acela a ucis-o și acum o înmormântăm”, a spus o prietenă a fetei.
Reamintim că ucigașul Simonei este acum internat la Spitalul Județean Sibiu, sub pază armată și va fi externat cel mai probabil săptămâna viitoare.

VEZI AICI IMAGINI DE LA LOCUL ORIBILEI CRIME DIN MEDIAȘ

Acesta a înfipt un cuțit cu o lamă de 20 de centimetri de mai multe ori în pieptul tinerei, iar apoi a încercat să își ia viața, dar medicii l-au salvat.


Tânărul a lăsat și un bilet pentru poliție, în care explică fapta sa. Acum va răspunde în fața legii pentru oribila crimă comisă.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=CD6nr4pro04″]

Ultima oră

Comentariul meu