Mârlanul care s-a plimbat cu mașina pe trotuar și prin parc în Sibiu, IDENTIFICAT ȘI AMENDAT!

3

Tânărul teribilist care a mers cu mașina prin părculețul amenajat pe bulevardul Mihai Viteazu, iar apoi a făcut același lucru pe trotuar, a fost identificat de către polițiștii rutieri, chiar pe baza imaginilor urcate de un prieten de al său pe internet.

Distracția mârlanului care și-a făcut de cap pe Bulevardul Mihai Viteazu, îl va costa pe acesta. Polițiștii sibieni au  analizat imaginile care circulă pe internet și au reușit să îl identifice pe șoferul mașinii. [contextly_auto_sidebar id=”ocSvwr5iCvkyZy121fx9UTnjGcsLd6At”]Este vorba de un tânăr în vârstă de 20 de ani, care va fi sancționat acum de polițiști.
”Acesta va primi o amendă de 500 de lei. Conform articolului 43 din ordonanța Guvernului nr 43/1997, privind regimul drumurilor, circulația autovehiculelor pe acostamente, șanțuri, trotuare, pe spații de siguranță este interzisă”, a explicat Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
Trebuie spus că tânărul, deși conducea o mașină înmatriculată în județul Brașov, este domiciliat în municipiul Sibiu.
Acesta a sfidat toate regulile bunului simţi şi ale civilizaţiei! S-a gândit, probabil, să-şi impresioneze câţiva prieteni,  intrând cu maşina pe spaţiile verzi destinate copiilor şi părinţilor de pe bulevardul Mihai Viteazu.
VEZI AICI DETALII ȘI IMAGINILE CARE FAC ACUM ÎNCONJURUL INTERNETULUI

Ultima oră

Comentariul meu