foto video ”cocalarul” care s-a dat cu mașina prin parcul pentru copii. are 20 de ani și alte fapte ”inteligente” la activ!

cocalarul1Tânărul care a pus în pericol pietonii de pe Bulevardul Mihai Viteazu și a mers cu mașina și prin parcul pentru copii din zonă, are 20 de ani, iar din postările sale de pe Facebook reiese că este mai mult decât un personaj care a vrut să iasă negativ în evidență. Poliția l-a amendat pentru fapta sa.

Adrian Dobrotă este numele celui care zilele trecute a ales să iasă la o plimbare mai ieșită din comun cu mașina, respectiv printr-un loc de joacă de pe Mihai Viteazu și pe trotuarul din aceeiași zonă.[contextly_auto_sidebar id=”0XobWD1ZXHpeqJu2NVqwamviHriUV3eH”]
Polițiștii l-au indentificat pe baza imaginilor filmate chiar de prietenii săi și postate apoi pe Facebook, iar miercuri dimineață l-au chemat la sediul biroului rutier ca să îl ”premieze” pentru fapta sa.
Cel care a fost amendat are 20 de ani, iar din profilul său de pe Facebook reiese că este un personaj căruia îi place să iasă în evidență, dar nu prin fapte pozitive.
Alte două filmulețe postate pe profilul său de Facebook arată că băiatul nu se sfiește să facă tot felul de fapte prin care să ”impresioneze” în spațiul virtual și nu numai.
În unul din filmulețe acesta devastează pur și simplu cu un grup de prieteni o mașină abandonată într-o parcare din oraș, iar în alt filmuleț își face de cap tot alături de alți prieteni, cu muzica la maxim și cu mașina în mijlocul străzi.

VEZI ȘI: COCALARUL DE PE MIHAI VITEAZU DIN SIBIU, IDENTIFICAT ȘI AMENDAT!

Tot de pe contul său de Facebook aflăm că personajul a avut la activ un accident de mașină, în 2013, când a scăpat ca prin minune cu viață. Acesta a postat și o fotografie cu mașina făcută praf și un comentariu sugestiv: ”Si totusi sunt VIUUU!!!!”.

VEZI AICI DETALII ȘI IMAGINILE CARE FAC ACUM ÎNCONJURUL INTERNETULUI

Rămâne de văzut dacă amenda dată de poliție îl va face să se liniștească sau vom mai auzi pe viitor de acest COCALAR.
Vizionați mai jos cele două filmulețe postate pe pagina acestuia de Facebook.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=prQ3NQ2XdIU”]

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. pai…dupa cum sare pe masina aia eu cred ca e doar un cimpanzeu imbracat si ras de blana de cineva ! ala ar trebui amendat ca face glume proaste … ! adica tac’so si masa…

  2. Mai opriti-va cu stirea asta de c**at ca nu a luat nici o amenda nu va mai alarmati degeaba , bine ca poate si ca se distreaza baiatu 😉