video - mârlanul care a terorizat sibienii cu mașina pe trotuar pe mihai viteazu. imagini incredibile

Pentru a-și impresiona amicii, un tânăr teribilist s-a urcat cu mașina în parcul de pe bulevardul Mihai Viteazu, a condus apoi cu o roată pe scuarul care separă benzile de circulație iar, la final, a urcat cu mașina pe trotuar și a început să facă slalom printre pietoni!cocalar

Un tânăr cu o maşină înmatriculată în județul Brașov şi-a făcut de cap acum câteva nopţi prin Sibiu, sfidând toate regulile bunului simţi şi ale civilizaţiei! S-a gândit, probabil, să-şi impresioneze câţiva prieteni,  intrând cu maşina pe spaţiile verzi destinate copiilor şi părinţilor de pe bulevardul Mihai Viteazu. [contextly_auto_sidebar id=”21iktXY7ZziCsMdP1PnBfNA1ohkVzD7v”]Apoi, a urcat cu maşina pe scuarul verde care separă benzile de circulaţie de pe bulevard şi, după aproximativ 100 de metri de mers, a mers cu spatele ignorând toate regulile de circulaţie.

VEZI ȘI: COCALARUL DE PE MIHAI VITEAZU DIN SIBIU, IDENTIFICAT ȘI AMENDAT!

Prietenii lui, impresionaţi de gestul prostesc al tânărului teribilist, au urcat în mașină, au traversat bulevardul într-unul dintre locurile destinate trecerii de pietoni, după care s-au urcat pe trotuar şi au condus câteva sute de metri, ocolind pietonii. Tânărul a postat, ulterior, pe contul personal de Facebook întreaga aventură prostească, însă, când a realizat că ar putea ajunge la autorități, a șters filmulețul cu postarea.

Prea târziu, însă. Video-ul cu scenele a ajuns deja pe internet. Polițiștii sibieni s-au autosesizat și au anunțat că au demarat o anchetă.
VEZI AICI FILMAREA CU TANARUL TERIBILIST (ATENTIE, CONTINE LIMBAJ LICENTIOS)
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=qPpTggIhHxI”]

Ultima oră

Participă la discuție

13 Commentarii

  1. Așa este cei care au numere de bv si vl ar trebui nici macar sa mai calce prin acest oraș.Vin aici lichele si fac lucruri ca sa iasă in comun fiindcă st niste inculți pe care nimeni nu-i baga in seama si își doresc acest lucrucl cu orice preț gunoaiele !

  2. Copii facuti din lipsa de bani pentru contraceptive… Asta ar trebui castrat sa nu se raspandeasca specia asta de cretin.

  3. Nu conteaza ca sunt sau nu oameni pe trotur inteligentilor. Pardon, banuiesc ca daca nu sunt oameni pe trotuar poti sa te plimbi cu masina….. halal civilizatie. Te mai miri ca nh ne plac europenii.
    Sper ca data viitoare sa dea peste unul mai smecher ca el sa-i slarga toate geamurile si nasul. Ca tot nu sunt oameni pe trotuar.

  4. Tot vorbiti toti aici ca niste scule blegi 🙂 da nu vad vreun pieton pe acolo 🙂 mai si ganditi inajnte sa judecati bai jegurilor 🙂

    1. uitate mai bine sau pune´ti ochelari!!!! pe trotuar sunt oamenii daca nu ii vezi !!! ganditi´va voi inainte sa faceti ceva jegurilor!!!!! nesimtiti si analfabeti ce sunteti !!!!

    2. Auzi ma, ‘hanonimule’…… Chiar daca nu e nimeni pe trotuar, ti se pare normal ceea ce a facut individul. M-am intors de la Buc din cauza acestor fel de jeguri de oameni si nici aici nu scap de ei. Pt spete de astea, sa se infinteze tara Manelia. Acolo sa fie exilati, unde-si pot sparge si capetele, din partea mea. Mare smecher….Si-a bagat combustibil de 10 lei si daca a vazut ca nu-l observa nimeni pe carosabil, s-a gandit ca-l observa pe trotuar, nu?

  5. astia cu numere de BV si VL trebuie alungati cu pietre din orasul asta. m-am saturat de olteni si moldoveni manelisti care nu au nici dupa ce sa bea apa dar fac numai tampeni la tot pasul

  6. BV 88 GMG. Daca nu i se ia permisul pentru totdeauna,inseamna ca Legea nu isi face treaba cum se cuvine. O sa mai faca de astea. Merita sa nu se mai atinga de vreun volan vreodata! Poate de alea de la calculatoare!

  7. ce mandru e de el saracu, mandru de prostia lui !!! inculti si psihopati!!! sa va fie rusine!!!