video crima de la mediaş: a ciopârţit-o cu un cuţit de 20 de centimetri! procurorii fac dezvăluiri incredibile!

Dezvăluirile făcute luni de procurorii care anchetează odioasa crimă de la Mediaș de duminică seară sunt incredibile! Aceștia susțin că victima a fost străpunsă cu un cuțit în mai multe rânduri, vârful armei fiind înfipt în parchet.

ucigas medias

(FOTO: Profilul personal de Facebook al criminalului)

Detaliile crimei de duminică seara de la Mediaş, care au îngrozit o ţară întreagă, încep să iasă la iveală. Procurorii care anchetează cazul au explicat modul în care ucigaşul a ales să o omoare pe femeia pe care o iubea. Criminalul a avut asupra sa un cuţit cu lama de peste 20 de centimetri pe care l-a înfipt, de mai multe ori, în zona sternală a victimei, rănile suferite fiindu-i fatale. De asemenea, ucigaşul şi-a motivat fapta, lăsând un bilet poliţiştilor. “Biletul se intitulează <<Pentru Poliție>> în care își explică gestul prin dragostea neîmpărtășită. După materialitatea faptelor, și anume cuțitul cu lamă de 20 de centimetri, lat la bază are vreo cinci centimetri, leziunile au fost atât de grave încât cuțitul a traversat întreg corpul victimei, iar vârful cuțitului s-a înfipt în parchet. A fost, efectiv, străpunsă. Au fost multiple lovituri, la membrele superioare și zona sternală, mai are în zona sânilor două sau trei lovituri. El a încercat să se sinucidă în baia apartamentului victimei. Pe ea a ucis-o în living, iar el a fost găsit lângă corpul victimei, întins și el, având cuțitul în mână, iar cealaltă mână peste corpul victimei. Rănile pe care şi-i le-a provocat autorul au fost grave, dar nu letale”, a explicat procurorul sibian, Ioan Boţoc.

[contextly_auto_sidebar id=”EItxJGUYNGqtbsg5NXLnUFZtSHUjru6J”]

A aşteptat-o de la muncă

Anchetatorii au mai spus că cei doi locuiau pe acelaşi palier de bloc, la etajul întâi, iar dragostea nebună pe care ucigaşul i-o purta victimei dura de mai bine de doi ani de zile. “Cam de doi ani durează și s-a ajuns, în ultima perioadă, la o adevărată hărțuire, prin mesaje telefonice, telefoane directe, bilete de dragoste puse în ușă, buchete de flori zilnice. În fața blocului, când victima se întorcea de la serviciu, devening agasant. Până în prezent, cu excepția episodului de astă-noapte (n.r.- duminică noaptea), n-am putea spune că era o fire violentă. Din contră, părea un om liniștit, dar care consuma alcool, uneori, în exces, motiv pentru care și-a pierdut și niște locuri de muncă. Dragostea lui nu era împărtășită. Victima avea prieten și nu a lăsat să se înțeleagă că ar fi interesată de așa ceva. Pe acest fond, când victima se întorcea de la serviciu, la orele 20, a intrat în apartament, a surprins-o și acolo, în câteva minute, s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, au mai declarat anchetatorii sibieni.

Nu a depus plângeri

Procurorul de caz, Ioan Boţoc, a declarat că victima nu a depus vreo plângere la poliţie în legătură cu agresiunile verbale ale criminalului, ba chiar s-a încercat o calmare a situaţiei prin părinţi. Din primele informaţii, ucigaşul din Mediaş era muncitor la o societate din municipiu, iar femeia muncea la o cofetărie, fiind descrisă ca foarte ordonată şi meticuloasă. “Victima nu a depus plângeri la poliţie din câte ştim noi. A încercat să se rezolve amiabil, în sensul că a stat de vorbă cu mama autorului. Amenințările au mai scăzut ca intensitate vizând viața victimei. Erau și amenințări cu mortea: <<Decât să-ți trăiești viața alături de altul, mai bine plecăm împreună>>”, susţin procurorii.
Din primele cercetări reiese că ucigaşul nu era cunoscut cu afecțiuni psihice declarate, însă urmează să fie supus unei expertize medico-legale psihiatrice. “Vrem să stabilim dacă a acționat sau nu cu discernământ în momentul în care a săvârșit infracțiunea”, a mai spus procurorul Ioan Boțoc.

VEZI MAI JOS ÎNTREAGA CONFERINŢĂ DE PRESĂ A PROCURORILOR SIBIENI

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=pfH-wSaaww4″]

 

Ultima oră

Comentariul meu