foto - sala transilvania este gata pentru cupa davis!

cupa davis

Suprafața de joc din Sala Transilvania pentru meciurile de Cupa Davis este pregătită, iar staff-urile celor două reprezentative – României și Israelului – au ajuns la Sibiu.

Suprafața de joc pentru partidele din Cupa Davis, dintre România și Israel, este gata, jucătorii români efectuând deja primele antrenamente în Sala Transilvania. [contextly_auto_sidebar id=”VEJEHRzZ8CvN9g0sZ7GaSDZtAl2Tb95h”]Suprafața de joc este aceeași folosită în meciurile Fed Cup, de la Galați, iar firma care le-a montat este aceeași care a montat suprafața de joc pentru partidele jucate în Sala Transilvania împotriva Rusiei și Franței. De altfel, miercuri, începând cu orele 11:00, reprezentanții echipei de Cupa Davis a României vor susține o conferință de presă la Sala Transilvania, pe care OradeSibiu.ro o va transmite în direct. Tragerea la sorți a meciurilor din întâlnirea România – Israel, contând pentru Turul I, Grupa I, Zona Euro/Africana, va avea loc joi, 5 martie 2015, la ora 13:00, la Hotel Impâratul Romanilor.

Ceremonia va fi urmata de cate o conferinta de presa sustinuta de fiecare dintre cele două echipe. România și Israel s-au mai întâlnit până acum de 3 ori (1962, 1969, 1971), echipa noastră de Cupa Davis câștigând de fiecare dată.
VEZI ÎNREGISTRAREA CONFERINȚEI DE PRESĂ ÎN PLAYERUL DE MAI JOS

Ultima oră

Comentariul meu