video păltinișul găzduiește miss bikini arena platoș. se anunță super show!

De Ziua Femeii, Arena Platoș găzduiește pentru a treia oară concursul Miss Bikini. Premiul cel mare, un curs de surf la Sup Academy în Tenerife.mis bikini ski platos

De Ziua Femeii, cele mai frumoase doamne și domnișoare care nu se tem de schiuri sau placă și de temperaturi sub 0 de grade vor oferi un spectacol memorabil pe pârtie la cea de-a treia ediție a concursului Miss Bikini Arena Platoș, cel mai așteptat concurs al sezonului. [contextly_auto_sidebar id=”m8T1Ar8xcUtZwiqH8LQBNji5YgmEmcZR”]Peste 20 de concurente au trecut anul trecut prin diferite probe de frumusețe și îndemânare specifice sporturilor de iarnă, inclusiv prin proba de pornire a unui snowmobil, de departe cea mai dificilă probă a concursului.
Pentru Miss Bikini Arena Platoș 2015 și celelalte concurente, organizatorii competiției au pregătit nenumărate premii, care mai de care mai atractive. Miss Bikini Arena Platoș va câștiga un curs de surf în Tenerife, oferit de Sup Academy iar printre premii se mai numără două bilete la Electric Castle, vouchere la Aria Sport, vouchere de înfrumusețare, masaj sau fitness precum și produse de la cyrcusBrand sau Switch Shop. Camp-ul de surf durează șapte zile și conține antrenamente și diferite excursii și activități sportive, de la înot alături de delfini la snorkeling printre țestoase sau plimbări cu kayak-ul la apusul soarelui.
Concursul va fi compus din șase probe anul acesta. Fiecare concurentă va trebui să treacă printr-o defilare pe catwalk și o scurtă prezentare, urmate de concursul de slalom paralel, pe pârtia D. Apoi urmează o probă în care fiecare concurentă va trebui să răspundă la trei întrebări, după care vor avea loc probele de îndemânare și talent. Ultima probă rămâne surpriză, singurul indiciu fiind că în această probă va fi implicat, din nou, un… snowmobil. Câștigătoarea concursului va fi cea care adună cele mai multe puncte în toate probele concursului. Miss Bikini este un eveniment realizat impreuna cu Miss TV.
Înscrierea la concurs este gratuită iar doritoarele se pot înscrie în avans pe email, la adresa concurs@arenaplatos.ro sau în ziua concursului, începând cu ora 10, în apreschi. Concursul va începe la ora 12 și va fi prezentat de Cosmin Tudoran.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=XdonuDG6MWQ” splash=”https://i.ytimg.com/vi/XdonuDG6MWQ/maxresdefault.jpg” caption=”Miss Bikini Arena Platos”]

Ultima oră

Comentariul meu