ora de sibiu live - declaraţii în direct de la parchet despre oribila crimă de azi-noapte de la mediaş (ora 14:00)

Oradesibiu.ro va transmite, în direct, începand cu orele 14, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, declaraţiile procurorului Ioan Boţoc, cel care instrumentează cazul odioasei crime petrecute duminică noaptea la Mediaş.

crima md

O tânără de 25 de ani din Mediaş a fost ucisă, duminică noaptea, cu un cuţit de către un vecin obsedat de ea. După săvârşirea crimei, atacatorul a încercat să-şi ia propria viaţă, însă tentativa sa a eşuat. Alertați de strigătele din bloc, câțiva vecini au spart ușa și au avut parte de un tablou de coșmar: tânăra zăcea într-o baltă de sânge, iar lângă ea se afla bărbatul, care s-a înjunghiat imediat după ce a comis crima.

[contextly_auto_sidebar id=”UVxljFjOZ2WlTKKI6eoVQBleGmMKVTEI”]

Tânăra a ajuns, duminică seara, puțin după ora 20 de la locul de muncă, a deschis ușa apartamentului, însă nu a mai apucat să o închidă pentru că vecinul ei intrase deja în casă și blocase ușa. A luat un cuțit pe care l-a înfipt direct în inimă. Moartea a fost fulgerătoare, iar bărbatul a încercat apoi să își ia viața. Nu a reușit, el fiind găsit de cei care au intrat în apartament. Un echipaj al Ambulanței Mediaș a ajuns la locul tragediei, însă în cazul Simonei nu a mai fost nimic de făcut. Criminalul a fost transportat direct la Compartimentul Primire Urgențe Mediaș, iar de aici transferat la Spitalul Clinic Județean Sibiu, unde a fost stabilizat de medici. Despre agresor, vecinii spun că obișnuia să mai bea din când în când.

VEZI ÎN DIRECT LA ORA 14 DECLARATIILE PROCURORILOR ÎN PLAYER-UL DE MAI JOS
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=pfH-wSaaww4″]

Ultima oră

Comentariul meu