alertă – încă o persoană din sibiu a murit din cauza gripei!

gripaVirusul gripei AH1 panademic face ravagii la Sibiu. După ce luna trecută un tânăr de 20 de ani din Avrig a fost răpus de acest virus, luni dimineață, o femeie în vârstă de 61 de ani a murit la Spitalul Județean Sibiu, din aceeiași cauză.

În data de 21 februarie, o femeie de 61 de ani a fost adusă de la domiciliu cu Serviciul de Ambulanţă Sibiu la Unitatea de Primiri Urgenţe, în stare gravă, cu insuficienţă respiratorie acută.  A fost diagnosticată cu bronhopneumonie, hitertensiune arterială şi obezitate de gradul II.
”Femeia a fost internată în cadrul Secţiei Clinice ATI pentru tratament de specialitate şi a fost necesară ventilarea mecanică. Datorită stării grave a femeii, au fost recoltate probe biologice şi trimise la Institutul Cantacuzino, care a confirmat infecţia cu virusul gripei AH1 pandemic”, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu.

Suferea și de diabet
Medicii sibieni spun de asemenea că femeia care a decedat luni dimineață suferea de asemenea de diabet. ”În cadrul secţiei ATI I s-a administrat medicaţie antivirală iar personalul medical de specialitate din cadrul SCJU Sibiu a depus toate eforturile pentru salvarea vieţii pacientei, dar din nefericire femeia a decedat în data de 2 martie, în urma unui stop cardio-respirator”, a mai explicat Decebal Todăriță.
[contextly_auto_sidebar id=”ZpkRtlvU6jaqapkjjpaUkAJYeuUFJJg9″]

Ultima oră

Comentariul meu