cezar ouatu şi-a petrecut weekend-ul la sibiu cu o stewardesă super sexy!

blonda sexy

Interpretul de operă şi pop-operă, Cezar Ouatu, şi-a petrecut un weekend la Sibiu, într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri, alături de o stewardesă sexy. Nimeni alta decât mai vechea sa iubire.

Interpretul român Cezar Oautu se iubeşte cu o stewardesă super sexy, deşi în ultima perioadă au apărut tot felul de informaţii că cei doi s-ar fi despărţit, informează wowbiz.ro. De altfel, în urmă cu vreo lună, Cezar Ouatu povestea că s-a îndrăgostit de o studentă, cu care trăieşte o poveste de iubire furtunoasă. Atat de furtunoasă a fost încât s-a şi destrămat, apropiaţii artistului spunând că bărbatul s-a despărţit de studentă. Ei bine, asta pentru că Cezar s-a întors la prima sa iubire, stewardesa Andreea.

[contextly_auto_sidebar id=”qeJsttPL9b4OXZX2zHuY9ewDJjMbD067″]

Nu este prima dată cand Cezar si Andreea se despart, dar într-un final ajung tot împreună. Cei doi sunt iubiţi de opt ani, iar, la un moment dat, Cezar a şi declarat că Andreea este femeia pe care o vede mama copilului sau. Ei bine, Cezar şi Andreea şi-au petrecut weekend-ul împreună, chiar daca au evitat să se pozeze împreună. Cei doi au fost împreună la Sibiu şi chiar au avut parte de clipe super romantice. Dacă Cezar a fost zgarcit în informaţii, postând doar câteva fotografii cu hotelul şi camera în care a stat, Andreea s-a pozat în ipostaze sexy, iar într-una din fotografiile postate are chiar şi o sticla de şampanie în mână.

Ultima oră

Comentariul meu