csu în derivă! tot mai departe de playoff!

CSU Atlassib Sibiu a pierdut, vineri seară, pe teren propriu, în faţa celor de la Energia Tg. Jiu, scor 76-80. Este a cincea înfrângere din ultimele şase partide disputate, iar calificarea în playoff este pusă sub semnul întrebării.

baschet

„Studenţii” au avut un început de meci echilibrat, conducând la finele primelor zece minute cu 22-21. În sfertul secund, jocul s-a rupt. Jucătorii lui CSU Atlassib n-au mai reuşit să înscrie mai bine de jumătate repriza a doua (22-35), însă au mai recuperat din ecart spre finalul acestuia (33-45, la pauză). „Studenţii” reuşesc să se apropie de Energia Tg. Jiu, în sfertul trei, la numai un singur punct (50-51, minutul 7 de joc), însă câteva aruncări concretizate ale oaspeţilor şi ratările gazdelor duc scorul, la finalul sfertului, la 55-61.

[contextly_auto_sidebar id=”dk7yOTv8XtW9lXdJNJYVlo7CU0Gn2MYS”]

Deşi au avut un început relativ convingător în ultimele zece minute de joc, echipa lui Miodrag Perisic n-a reuşit să revină în frunte, pierzând partida la o diferenţă de patru puncte.

Perisici: Îmi cer scuze suporterilor

Tehnicianul lui CSU Atlassib Sibiu, Miodrag Perisic, şi-a prezentat scuze suporterilor sibieni, prezenţi în sală, pentru înfrângerea suferită în faţa lor. De asemenea, el a spus că indisponibilităţile unor jucători şi câteva accidentări au contat în economia meciului. „Ceskovic nu a putut juca, iar Calotă are o accidentare la mână. Energia Tg. Jiu au o echipă bună, solidă”, a spus Perisic, adăugând că ar mai exista şanse pentru echipa sa de calificare în playoff campionatului.

Ultima oră

Comentariul meu