Este vorba de un tanar care s-a luat la cearta cu tatal sau. Barbatul de 38 de ani l-a injunghiat pe cel care i-a dat viata, dupa ce au baut impreuna.

Un sibian a băgat cuțitul în tatăl său in timpul unei dispute verbale

Un bărbat de 38 de ani este cercetat penal sub control judiciar pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor. Conflictul a fost spontan şi s-a produs  pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

În data de 22 februarie a.c., în jurul orei 22:15poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu au fost sesizaţi cu privire la producerea unei agresiuni în localitatea Răşinari. 

 În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au stabilit faptul că în seara zilei de 22 februarie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a avut loc un conflict spontan, intrafamilial, între tată şi fiu, conflict în cadrul căruia fiul (un bărbat de 38 de ani) i-a aplicat tatălui său o lovitură în zona abdominală

 Victima, un bărbat de 77 de ani, a suferit vătămări corporale, fiind internat la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu. 

 În baza diagnosticului şi a împrejurărilor concrete în care s-a produs fapta, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, s-a dispus reţinerea suspectului pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 32 raportat la art. 188 din codul penal. 

„În cursul zilei de ieri, suspectul a fost prezentat instanţei care a dispus împotriva sa măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 

 Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu”, spune Luciana Baltes, de la Ipj Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu