Super concurs pentru copiii din Sibiu

Ca în fiecare an, SC Apă Canal SA Sibiu lansează tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani invitația de a participa la Ziua Mondială a Apei. În perioada 2 – 18 martie, copiii pot realiza diferite lucrări, creații plastice,  literare etc, având ca temă ”Apa – izvor de viață”.

IMG_4389-0.PNG
Lucrările vor fi transmise la sediul SC ”Apă Canal” SA Sibiu, str. Eschil nr. 6, Biroul Relații Publice, cu mențiunea ”Pentru Concursul ”Apa – izvor de viață”, până la data de 18 martie, inclusiv. Pe lucrări, copiii iși vor nota numele, clasa, profesorul îndrumător  și instituția de învățământ din care provin.
Creațile vor fi analizate de un juriu format din reprezentanți ai SC ”Apă Canal” SA Sibiu, Inspectoratului Școlar Județean Sibiu și ai firmei ”WiloRomânia”.  Celor mici le sunt pregătite premii constând în jocuri, rucsaci și diplome ce vor fi acordate pentrucele mai reușite lucrări ce vor putea fi vernisate în cadrulunei expoziții amenajate la sediul ”Apă Canal” Sibiu , vineri 20 martie 2015.
Ziua Mondială a Apei este marcată de ”Apă Canal” SA Sibiu în cadrul Proiectului educațional ”Prietenii apei”, derulat în parteneriat cu ”Wilo România” în toate localitățiile aflate în aria de operare, din județele Sibiu și Brașov.
Relații suplimentare pot fi obținute la Biroul Relații Publice al SC ”Apă Canal” Sibiu, tel. 0269/22.00.20, e-mail relatii publice@apacansb.ro.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu