zona istorică a sibiului, dar și piaţa mare intră în reparaţii

Toată zona istorică a Sibiului va intra în reparaţii, începând cu luna martie. Primăria a anunţat că se vor efectua lucrări inclusiv în Piaţa Mare a oraşului.

piata mare sibiu

Municipalitatea pregătește lucrări de reparații în Piața Mare și toată zona istorică, a anunțat primarul interimar al, Astrid Fodor. Edilul orașului a explicat că aceste lucrări sunt necesare deoarece utilajele care intră în Piața Mare strică piatra cubică.

[contextly_auto_sidebar id=”qdlvRSNWP3gVXXR2LXPyEE8kUDqPKefS”]

„Vom începe repede lucrările în Piața Mare și în toată zona istorică, chiar în luna martie. Piata Mare este foarte mult utilizată. Cu demontări, cu montări de utilaje. Nu poți avea o Piață Mare care să rămână perfectă zece ani de zile. Dacă ar fi doar o Piață Mare doar pentru pietoni care se plimbă ar fi altceva, dar la scenele care se montează, la utilajele care intră în piață, este normal că nu rezistă atâta timp. Aceste lucrări de reparații nu consumă un fond foarte mare și este normal să faci lucrări de reparații și întreținere. Piatra cubică se va schimba acolo unde se mișcă sau lipsește. În fiecare an s-au făcut reparații în Piața Mare”, a declarat primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor.
În urmă cu aproximativ 10 ani, s-au investit aproximativ 115 milioane lei, bani care au schimbat fața orașului, în special cea din zona istorică. Mai exact, reabilitarea străzii Nicolae Bălcescu, Piața Mare, Piața Mică și Piața Huet, precum și alte 46 de artere rutiere principale din oraș.

 

Ultima oră

Comentariul meu