sibiul va avea un super cetățean de onoare. poate cel mai important de până acum!

Reprezentanții municipalității se pregătesc de o vizită extrem de importantă. Ministrul de externe al Germaniei va vizita Sibiul în perioada următoare, ocazie cu care îi va fi înmânat și titlul de cetățean de onoare al orașului. OradeSibiu.ro va anunța marți, ora 11:00, în direct, momentul în care șeful diplomației germane va primi acest titlu.

sitzung des parlamentarischen koontrollgremiums

Consilierii locali vor aproba, în ședința de joi, 26 februarie, un proiect de hotărâre prin care ministrul de externe al Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, să fie desemnat cetățean de onoare al Sibiului. Primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, va anunța marți, la ora 11:00, în direct pe OradeSibiu.ro, și momentul în care va fi decernat acest titlu, cu ocazia unei vizite oficiale a șefului diplomației germane în oraș.

[contextly_auto_sidebar id=”oewoMYRw4PC1a1f64HndA4p4rwIqwX0C”]

De altfel, reprezentanții Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) au anunțat, la finele lunii trecute, că ministrul de externe al Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, va vizita Sibiul în perioada următoare, în cadrul unei vizite oficiale efectuate în România. Mai mult decât atât, cei din FDGR au mai spus că nu se opresc aici şi doresc să-i aducă la Sibiu atât pe cancelarul Germaniei, Angela Merkel, cât şi pe preşedintele ţării, Joachim Gauck. „Nu ştiu dacă anul acesta, dar sigur vor veni la Sibiu. Vor fi multe vizite importante, România se va afirma ca un stat serios şi cu impact”, a declarat Paul- Jürgen Porr, preşedintele FDGR.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu