cei mai buni oameni din primăria sibiu, racolați de polisano

sibiuMunicipalitatea sibiană a rămas în mai puțin de un an de zile fără doi din cei mai importanți oameni cu care fostul primar Klaus Iohannis, a lucrat ani la rând.

Remus Borza, Presedintele grupului de firme Polisano a cooptat inca doi membri in echipa de management, care au facut parte din staff-ul primarului Klaus Iohannis. Astfel, Simona Brylynskei, care a ocupat functia de Director Executiv in cadrul Primariei Sibiu, a fost numita Directorul Directiei Juridice a grupului de firme Polisano. [contextly_auto_sidebar id=”1P3up7V3c6KlYk5T7pVHtwgxcmoxDqZS”]
Cristina Bica, Directoarea Directiei Tehnice a Primariei Sibiu, cea care a coordonat marile proiecte de investitii si achizitii publice in perioada mandatelor primarului Klaus Iohannis a fost numita Director de Achizitii (non pharma) la nivelul grupului Polisano.
”Cele doua doamne se alatura echipei de profesionisti adusi la Polisano in ultimele 5 luni de presedintele grupului. Octavian Iacob – Director General Polisano Distributie (ex Farmexpert si Syngenta), Andreea Pirvu – CFO Polisano Distributie (ex ADVENT), Celestin Constantin – Director General Spitalul European Polisano (ex Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Pantelimon si Spitalul Floreasca din Bucureşti), Ciprian Ciobanu – Director Devoltare servicii medicale (ex Medlife), Sorin Banciu – Director General Polipharma Industries (ex Amgen si MSD), Cornelia Tufaru – Director Operatiuni Polipharma Industries (ex Biofarm si Zentiva), Mirela Jumanca – Director General Sibpharmamed (ex DONA)”, se arată într-un comunicat al Polisano.

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. De unde au scos-o si pe asta cu cei mai buni oameni din Primarie??? Cei mai buni oameni din Primarie au plecat cu mult inaintea lor si pentru ca nu au mai avut cu cine lucra au plecat. Si apropo de ce nu s-au angajat pe vremea regretatului Vonica?

  2. Racolati, facuti directori si platiti pe salarii de mii de EURO. Pe cand cadrelele medicale, care reprezinta baza spitalului, fara de care Polisano n-ar exista, au salarii intre 800 si 1500 de LEI ! Un spital european trebuie sa aiba directori bine platiti, nu ? Restul personalului nu mai conteaza….

  3. Pentru unii cei care sunt buni in domeniu, fiidca au muncit pentru asta, sunt hoti, iar cei care stau si asteapta sa li se dea si nu fac nimic sunt cinstiti. Eu nu as judeca asa repede pe nimeni, fiindca nu se stie niciodata! Nu e bine sa arunci primul piatra, fara sa ai habar de ceva!!

  4. Sa se aleaga nimic de toti hotii! Si apropo cum de domna Vonica a scapat atat de repede din arest,cat a platit sa scape?nimeni nu mai zice nimic ca na are bani si ii unge pe toti la buzunare! Traim intr o lulume de hoti si de nimiciti!

  5. Deci toti hotii s au adunat sa mai fure ceva!o firma de hoti care nu stiu altceva decat minciuni!