Peste 70% din populatia Statelor Unite este considerata supraponderala. Aparent americanii incep in cele din urma să se trezească și să facă din viata sănătoasa o prioritate. Deoarece bolile din zilele noastre arata ca indiferent cate medicamente s-ar descoperi, incidența lor nu este in scădere, în ultimii ani, tot mai mulți se abtin sa consume  fast-food, cum ar fi McDonalds.

Cu o pozitie pe bursa destul de stabila McDonald`s a scazut ajungand in colaps financiar. Tot mai multe familii boicotează lanțul de fast-food. Aceasta schimbare a provocat chiar CEO-ul de la McDonald`s să demisioneze imediat ce stirea a fost lansata iar declinul a devenit continuu.

Chiar dacă cel mai mare restaurant din lume incearca sa atraga publicul cu noua sa echipa de conducere si cu noi campanii de publicitate, se pare ca a pierdut definitiv controlul asupra publicului american.

Poate ca asta se intampla tocmai din cauza ca McDonald`s se bazează pe practicile iresponsabile – cum ar fi sprijinirea fermelor care nu lasa puii – injectati cu hormoni sa respire, sau aprovizionare de slabă calitate, sau folosirea de culturi tratate cu pesticide pentru mâncăruri.

Poate pentru că mancarea de la Mc Donald`s contine peste >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu