foto exclusiv “prinţul” cristea, show în liquid club la sibiu!

Fostul fotbalist de la Steaua Bucureşti, Adrian Cristea, a ales să-şi petreacă weekend-ul în Sibiu, într-unul din cele mai mari cluburi. Acesta a fost însoţit de câţiva apropiaţi şi de o frumoasă brunetă.

cristea

„Prinţul” a uitat-o complet pe Bianca Drăguşanu! Fotbalistul Adrian Cristea a fost zărit într-unul dintre cele mai mari cluburi din Sibiu, sâmbătă seara, în compania unei tinere brunete foarte frumoase. Fostul jucător al Stelei a ajuns în Liquid în jur de miezul nopţii, împreună cu nişte prieteni. “Prinţul” s-a despărţit fulgerător de Bianca Drăguşanu, după o relaţie de aproximativ trei ani, iar detaliile care au dus la despărţirea celor doi au ţinut prima pagină a ziarelor tabloide. Imediat după despărţirea de Bianca Drăguşanu, Adrian Cristea şi-a găsit “liniştea” în braţele unei constănţence frumoase, cu care a şi avut o relaţie de câteva luni. Însă, dacă toată lumea îl credea burlac, iată că “Prinţul” nu pierde vremea.

[contextly_auto_sidebar id=”JpvMcAGTvTTImhhUhEGZfpSl2ucfJhmA”]
Adrian Cristea a jucat pentru mai multe echipe din campionatul românesc, ultima fiind Steaua Bucureşti, pentru care a înscris un singur gol, în patru apariţii pe teren. El a jucat şi pentru Dinamo Bucureşti si Petrolul Ploieşti şi este recunoscut ca fiind un bun executant al loviturilor libere. Pentru echipa naţională a evoluat de 8 ori, el regăsindu-se în lotul lui Victor Piţurcă pentru Euro 2008.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu