ce facem în weekend la sibiu. iată recomandările noastre!

Dacă vremea frumoasă de afară nu v-a convins să ieșiți din casă în acest weekend, poate vă convingem noi. Pe lângă expoziţiile de la diferitele muzee din Sibiu, puteţi alege să vizionaţi un film la Cinema Arta sau să mergeţi la teatru.

 sibiu

Dacă nu aţi reuşit să vizionaţi în această săptămână deja celebrul film Fifty Shades of Grey, veţi avea ocazia să o faceţi şi în acest weekend, dar şi săptămâna viitoare, la Cinema Arta Sibiu. Interesul foarte mare al sibienilor pentru acest film a făcut ca toate proiecţiile de seară, programate la orele 21:30, să fie difuzate cu “casa închisă”, biletele epuizându-se foarte repede. Astfel, dacă vă grăbiţi, poate că aveţi şanse să mai prindeţi bilete pentru acest film. Dacă nu pentru sâmbătă, poate pentru duminică.

[contextly_auto_sidebar id=”an368g4yEbPOE8WfybvrgJTyj68l4t5R”]
De altfel, dacă Fifty Shades of Grey nu v-a atras interesul, atunci poate celelalte proiectii vă vor suscita curiozitatea. Astfel, în acest weekend, puteți viziona filmul “Femeia în negru 2: Îngerul Morții”, de la orele 19, sau “Orașul Câinilor”, începând cu ora 17:15.

Pentru iubitorii de teatru
Pentru iubitorii teatrului, există trei variante de a-și petrece weekend-ul alături de scenele sibiene. Astfel, la Teatrul Radu Stanca, sâmbătă, începând cu orele 19, se va juca piesa Girafe Fabula urbană #1, în regia lui Radu Afrim, după Pau Miro, iar la Teatrul Gong, începând cu orele 18, se va juca spectacolul Vrăjitorul din Oz, piesă destinată copiilor peste 5 ani. Prețul de intrare este 7 lei. De asemenea, tot în acest weekend, se va juca piesa “Kathie şi Hipopotamul”, începând cu orele 20, în studioul CAVAS din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte Sibiu, sâmbătă având loc avanpremiera piesei la Sibiu.
Duminică, la Teatrul Radu Stanca, începând cu orele 19, avem continuarea Fabulei, cu spectacolul Bizoni, iar la Teatrul Gong se va juca piesa “Greierele aproape faimos”, începând cu orele 11.

Ultima oră

Comentariul meu